fbpx
Сегодня
Новини компаній 11:45 15 Дек 2022

Як отримати повний захист власного авто

У наші часи турбулентності й невизначеності багатьох людей хвилює, як захистити власне майно, як зберегти свої статки, як спокійно користуватися особистим автотранспортом. Відповіді на ці питання здатна дати система страхування. Про те, як обрати страховий поліс для власного авто, розповідаємо далі.

Які існують види автострахування

Сьогодні українським власникам авто доступні два види страхування транспортних засобів — ОСЦПВ (Автоцивілка) і КАСКО. Перший варіант страхового захисту є обов'язковим, насамперед він захищає не власника поліса, а інших учасників дорожнього руху, які постраждали від його помилкових дій, котрі призвели до ДТП. Наявність автоцивілки — це гарантія того, що страхова компанія виплатить постраждалим до 160 тис. грн на відновлення пошкодженого автомобіля та до 320 тис. грн на лікування. Щоправда, власну машину винуватцю аварії доведеться ремонтувати самостійно.

Для того щоб повністю убезпечити себе від більшості ризиків, водіям доступна добровільна страховка автомобіля — КАСКО. Власник такого поліса може ні про що не хвилюватися: страхова компанія відремонтує його машину навіть у тому разі, якщо він винен в аварії. А також компенсація може бути нарахована, якщо транспортний засіб пошкоджений внаслідок стихійного лиха, неправомірних дій третіх осіб та інших критичних ситуацій, зазначених у договорі. Комбінація цих видів страхування є гарантією максимально повного захисту майна автомобіліста.

Як обрати страхову програму для захисту власного авто

Умови обов'язкового страхування відповідальності водіїв практично не відрізняються у різних страхових компаній, оскільки це закріплено на законодавчому рівні. Проте можна зустріти різні варіанти добровільного страхування КАСКО. Зокрема, більшість компаній пропонують своїм клієнтам самостійно обрати пакет послуг, до якого можуть бути включені ті чи інші ризики. Відповідно, варіюється й ціна на повне КАСКО.

Наприклад, провідна страхова компанія «УНІКА» пропонує окрему програму КАСКО для авто з електричним двигуном. У такий спосіб можна захистити найдорожчі деталі: акумулятор і зарядний пристрій.

Обираючи страхову програму для власного авто, варто звернути увагу не лише на перелік страхових ризиків, зазначених у договорі, а й на стабільність роботи компанії. Це особливо актуально в наші складні часи. Прикладом надійної організації є СК «УНІКА», яка працює в Україні понад 27 років. Про високу якість послуг свідчить розміри і строки виплат, платоспроможність, нагорода — золота медаль Customer's Friend Superior Excellence від Міжнародної асоціації сертифікації ICERTIAS (Цюрих, Швейцарія) за зразкові відносини з клієнтами.

Компанія впроваджує новітні технології, зокрема, водій може оформити поліс онлайн, дистанційно подати документи для реєстрації страхового випадку тощо. Усе це є ознакою того, що застрахована особа не залишиться сам на сам зі своїми фінансовими проблемами в критичній ситуації.

Рубрика:
Авто

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: