fbpx
Сегодня
PR 15:17 30 Дек 2021

Люксовый пилинг по цене масс-маркета: в чем секрет The Ordinary

The Ordinary — бренд, що зчинив справжню революцію у світі догляду та краси. Затемнені флакони з лаконічними білими етикетками отримали безліч компліментів від редакторів модних журналів, косметологів і б'юті-блогерів, а тоді стали мрією мало не кожної дівчини. У чому успіх косметики Ordinary та з яких засобів можна розпочати знайомство з нею, розповімо в цій статті.

Як з'явився The Ordinary?

Компанія Deciem, якій належить марка The Ordinary, з'явилася з особистого протесту канадця Брендона Труакса проти б'юті-індустрії, у якій маркетинг переміг совість і здоровий глузд. Програміст за освітою, 1999 року Труакс потрапив на стажування у велику косметичну компанію і побачив, як активно рекламували крем за $1000, тоді як його собівартість складала трохи більше ніж $2.

Ця велика брехня так вразила хлопця, що після закінчення університету він вирішив створити власний чесний косметичний бізнес. Хлопець продав свою невелику комп'ютерну компанію, створену в студентські часи, а виручені гроші вклав у компанію Euoko. Там він ознайомився з молекулярною хімією, дізнався про силу екстрактів екзотичних рослин і напевне переконався, що чарівного компонента для краси шкіри не існує.

Після ще кількох експериментів з уже наявними брендами та 3-річного договору про відсутність конкуренції, який заборонив створювати косметику для обличчя, Брендон Труакс дійшов до започаткування власної справи. Так, 2013 року він презентував Deciem — компанію без обману та маркетингу.

Разом з професійними біохіміками колишній програміст створив бренд The Ordinary, який приніс йому світову славу та допоміг залучити інвестиції Estée Lauder для максимальної реалізації власних ідей. Попри гучні скандали та смерть самого Труакса, засоби The Ordinary й надалі одержують захоплені відгуки та дивують оригінальним підходом до догляду за шкірою.

2OHCZAjw6obwtO5XwCavWkjIvSz3n3GkFLf3TQ-Wad4mZWB-_6rBRyW2Y92Mvgy_mrCwDNp9L2vlyizrNLGDjl9luJJ_tf6ZmLb8ClZ5aWN4XuRK-WItK6Q_wYscQxblY3YDplxe

У чому особливість бренду?

Головна перевага The Ordinary — доступна ціна в поєднанні з високою ефективністю та якістю. Труакс чесно зізнається, із чого складається собівартість продуктів, до прикладу, знаменитої сироватки з вітаміном С: 20 центів за сам вітамін С, 6 центів за добавки, 20 центів — флакон і ще 10 за картонне пакування. Тобто сам засіб коштує менше долара, і ні витрати на дослідження, ні транспортні послуги не роблять його шалено дорогим.

Ще однією особливістю бренду є унікальний підхід до самого догляду за обличчям. Брендон Труакс відмовився від класичних лінійок з денними/нічними кремами, пінками для вмивання та тоніками, щоб показати своїм клієнтами помітний ефект. Так, основна продукція — висококонцентровані сироватки з 1–2 активними компонентами в складі, які комплексно впливають на шкіру та помітно покращують її стан. Щоб не обманювати покупців, компанія використовує речовини лише з науково доведеною ефективністю.

Унікальна та фундаментальна риса The Ordinary — відмова від класичних маркетингових кампаній. Щоб максимально знизити ціну продукту, Труакс вирішив не витрачати шалені кошти на гонорари моделей, рекламні ролики та їх трансляцію по телебаченню, а натомість максимально використав силу соціальних мереж. SMM-менеджери бренду активно комунікують з прихильниками в Instagram, розповідають про можливості кожного компонента, публікують ґрунтовні статті на Reddit. Саме ця стратегія забезпечила компанії шалену прихильність молоді та б'юті-спільноти.

Які продукти The Ordinary найпопулярніші?

Щоб ваше знайомство з продукцією було приємним і результативним, ми склали рейтинг найкращих засобів The Ordinary.

Сироватка Niacinamide 10 % + Zinc 1 %

Цей продукт сподобається тим, у кого проблемна, жирна або комбінована шкіра, оскільки він освітлює постакне, знижує активність сальних залоз і має антибактеріальний ефект.

Пілінг AHA 30 % + BHA 2 % Peeling Solution

Знаменитий пілінг дасть змогу стерти пігментацію, отримати свіже сяяння шкіри та рівний тон. Але будьте обережні: він дуже потужний і може залишити опік, тому підійде лише знайомій з кислотними пілінгами шкірі!

Сироватка Hyaluronic Acid 2% + B5

Глибоке зволоження гіалуроновою кислотою — чудовий спосіб боротьби з дрібними зморшками та раннім старінням шкіри. Сироватка наповнить шкіру вологою, втримає її всередині та усуне видимі ознаки зневоднення.

Крем Natural Moisturizing Factors + HA

Це справжній порятунок для сухої шкіри. Засіб насичує її вологою та чудово фіксує ефект після сироватки, створюючи невидимий бар'єр для захисту від зневоднення.

Олія 100 % Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil

Органічна олія шипшини в чистому вигляді — багатофункціональний засіб. Він має освітлювальні, антиоксидантні, живильні та зволожувальні властивості.

Сироватка Retinol 1 % in Squalane

Науково доведено, що ретинол здатен візуально омолодити шкіру та відтягнути момент її старіння. Система засобів пропонує ретинол у формі сквалану з різною концентрацією для збереження молодості шкіри.

The Ordinary руйнує стереотипи та доводить, що за ціною мас-маркету може ховатися дуже якісний продукт. Потрібно лише підібрати вдалий компонент і правильно використовувати його.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: