fbpx
Сегодня
Поддержи! 10:00 04 Ноя 2021

Завершается голосование за "творців змін" 2021

Оберіть головних ТВОРЦІВ ЗМІН 2021!

З відібраних до електронного довідника «Творці змін» проєктів було сформовано топ-5 для кожної з 5 категорій. Тепер Ваша черга — зробіть свій вибір головного Творця змін!

  • Освіта: Освіторія, Навчай для України, Українська академія лідерства, Prometheus, Сімейний бюджет

Це проєкти, які працюють над змінами у шкільній освіті, доводять, що вчителі важливі, готують майбутніх лідерів, роблять освіту доступною, у тому числі курси найкращих іноземних університетів, а також навчають українців вести здорове матеріальне життя.

  • Охорона здоров'я: Таблеточки, Дача, Корпорація монстрів, Свої, ДонорUA

Це ініціативи, які рятують життя дітей та дорослих самі і допомагають робити це іншим, а також надають безцінну підтримку родинам, що безпосередньо зіткнулися зі складними або ж невиліковними захворюваннями.

  • Соціальна допомога: Життєлюб, Місто добра, Олені святого Миколая, Тарілка, Good Bread From Good People

Це ініціативи, які допомагають людям, від найменших до найстарших, у скрутних життєвих обставинах, а також створюють можливості для їх самореалізації та якісного покращення рівня життя.

  • Армія/Ветерани: Повернись живим, Невидимий батальйон, Plus 1, IT Bro Academy, Veteran Start-Up Education

Це проєкти, які забезпечують армію необхідною технікою та організовують навчання для військових і офіцерів, а також працюють з ветеранами, ветеранками й їх сім'ями, полегшуючи адаптацію до мирного життя і створюючи можливості для їх навчання та професійної реалізації.

  • Екологія: Дорогоцінний пластик, ЕкоРух «Прибери в горах», Япомогабокс, Зелена коробка, Let's do it, Ukraine

Це проєкти, які дбають про навколишнє середовище, працюють над його відновленням, і навчають цьому інших.

Ближче з цими ініціативами можна познайомитися тут

🚀 Проголосувати за проєкти можна до 4 листопада за посиланням: https://www.changedrivers.com.ua/

Довідка

В довіднику «Творці змін» Центру Бендукідзе, та партнерів Фонду Фрідріха Науманна за свободу в Україні та Білорусі, Atlas Network і медіа рішень «Рубрика» ви знайдете проєкти з усієї України, які займаються впровадженням змін у таких сферах як освіта, охорона здоров'я, екологія, соціальна допомога та армія/ветерани.

Завершується голосування за творців змін 2021

Для початку — це 78 приватних, громадських і бізнес ініціатив, які змінюють життя спільнот або суспільства в цілому. Зайшовши сюди ви зможете обрати категорію або область, що вас цікавлять, знайти короткий опис проєктів та їх діяльності, а також перейти за посиланнями на вебсайти або сторінки ініціатив у соц мережах, щоб познайомитися з ними ближче.

Чому ми вирішили цим зайнятися? Бо команди справжніх супергероїв, які стоять за цими проєктами заслуговують на визнання, а їхня діяльність — на нашу з вами підтримку і допомогу. Їхні звершення надихають, хтозна, можливо, через декілька місяців наш довідник поповниться вашою ініціативою, яка звертатиме гори і продовжить цю ланцюгову реакцію, підштовхнувши наступного потенційного творця змін.

Завершується голосування за творців змін 2021

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: