fbpx
Сегодня
PR 09:43 06 Окт 2021

Липосакция живота и спины — стройность силуэта без лишних усилий

Для багатьох жінок струнка фігура з чіткими обрисами — нездійсненна мрія. Навіть після років виснажливих дієт і багатьох годин у тренажерному залі прибрати зайві відкладення із живота та спини не вдається. Але у цієї проблеми є рішення — нутаційна ліпосакція, сучасна малоінвазивна методика.

Ця технологія була запатентована у Бельгії і наразі її широко використовують у Європі. В Україні її пропонують лише у клініці «АНА-КОСМО» https://anacosmo.ua/…/ultrazvukovayz-liposaktsiya/. Досвідчені фахівці проведуть ретельне обстеження та порадять, що саме оптимально зарадить у вашому випадку.

Ліпосакція — особливості застосування

Ліпосакція давно вважається одним із найпопулярніших способів боротьби із зайвими жировими відкладеннями в косметичній хірургії. За допомогою спеціальної трубки, яку розміщують під шкірою, «відсмоктується» зайва жирова тканина. Варто зазначити що ця процедура можлива лише для верхнього жирового шару, який розташований відразу під шкірою.

Ліпосакцію успішно застосовують для лікування двох видів жирових відкладень:

  1. Локального — «жирових пасток» на визначених місцях, де позбавитися від зайвих відкладень будь-яким іншим способом неможливо.
  2. Генералізованого — відкладання жиру внаслідок неправильного харчування, генетичної схильності або порушення обміну речовин.

До переваг такого виду процедури можна віднести її оперативність, адже завдяки використанню сучасних технологій тривалість такого втручання на 30 % менше за «класичну» ліпосакцію. Це важливо, коли для знеболювання використовуються загальна анестезія.

Після нутаційної або ультразвукової ліпосакції не залишається жодних шрамів, адже для проведення такої процедури робляться проколи, діаметром лише 3–5 мм, тобто використовується точковий вплив на тканину, тож реабілітаційний період буде мінімальним. За словами пацієнтів звичні після ліпосакції набряки набагато менші в цьому випадку.

За допомогою нутаційної ліпосакції можна видалити жирові відкладення навіть у важкодоступних місцях, адже розмір канюлі надзвичайно маленький, тож хірург працює майже з ювелірною точністю, створюючи бездоганні обриси силуету та працюючи там, де це справді потрібно.

На відміну від інших методів позбавлення від жиру, за допомогою ультразвуку можна впоратися навіть із великими об'ємами жирової тканини, адже нутаційний метод мало травматичний і його застосування нічим не обмежується. Тож якщо ви прагнете досконалості, можете сміливо записуватися на прийом до лікаря.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: