fbpx
Сегодня
16:02 23 Дек 2020

Кабмин выделил более 19 млн на выплаты участникам боевых действий

Кабмін перерозподілив понад 19 млн грн видатків держбюджету, передбачених Міноборони на 2020 рік, та спрямував їх на грошове забезпечення військовослужбовців — учасників бойових дій.

Відповідне рішення уряд ухвалив на своєму засіданні.

«Внаслідок запровадження карантинних обмежень за рахунок впровадження самоізоляції державних службовців, які контактували з хворими і знаходились у відпустках без збереження заробітної плати та у зв'язку з їх тимчасовою непрацездатністю, перебуванням на посадах державних службовців осіб з інвалідністю, а також у зв'язку з неукомплектованістю посад військовослужбовців до штатної чисельності, вивільнився фінансовий ресурс в сумі 19 110, 9 тис. грн. Разом з тим, виник дефіцит коштів на виплату грошової компенсації за невикористану відпустку звільненим військовослужбовцям-учасникам бойових дій.

Враховуючи пріоритетність заходів держави щодо належного соціального захисту військовослужбовців ЗСУ, покриття частини дефіциту фонду грошового забезпечення можливо здійснити шляхом міжпрограмного перерозподілу видатків», — йдеться в пояснювальній записці до проєкту розпорядження.

Ухвалення урядом цього розпорядження дозволить своєчасно та у повному обсязі виплатити грошове забезпечення військовослужбовцям ЗСУ.

Рубрика:
Політика

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: