fbpx
Сегодня
10:21 02 Дек 2020

Президент поручил провести собеседования с кандидатами на должность руководителя ГУД

Президент Володимир Зеленський погодив пропозицію щодо призначення на вакансію керівника Державного управління справами шляхом укладення контракту про проходження державної служби і доручив провести співбесіди з кандидатами.

Відповідне розпорядження оприлюднили на сайті глави держави.

«Ураховуючи необхідність забезпечення виконання Державним управлінням справами визначених завдань і функцій на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, погодитися з пропозицією керівника Секретаріату роботи з персоналом…щодо необхідності призначення на вакантну посаду керівника Державного управління справами шляхом укладення в установленому порядку контракту про проходження державної служби», — йдеться у документі.

Уповноваженою особою для проведення співбесіди з кандидатами на посаду керівника ДУС глава держави визначив керівника Апарату Офісу президента Олексія Дніпрова.

Як повідомлялося, президент указом від 18 червня звільнив Сергія Борзова з посади керівника ДУС та призначив його головою Вінницької ОДА.

Наразі т.в.о. керівника ДУС є Ігор Лисий.

Державне управління справами — єдиний орган з матеріально-технічного, соціально-побутового, лікувально-профілактичного забезпечення діяльності Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Ради національної безпеки й оборони та інших державних органів, вищих посадових осіб закордонних країн.

Рубрика:
Політика

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: