fbpx
Сегодня
23:01 25 Авг 2020

"Динамо" под руководством Луческу победило "Шахтер" и выиграло Суперкубок Украины

Фото: ФК "Динамо"

Сьогодні, 25 серпня, в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» в матчі за Суперкубок України з футболу зустрічалися донецький «Шахтар» і київське «Динамо».

Поєдинок завершився перемогою «Динамо» з рахунком 3:1. Перший тайм команди провели в рівній боротьбі, але більш вдалим в реалізації моментів виявилися кияни, які відзначилися двічі (Де Пена і Родрігеш).

Далі «Шахтар» зусиллями Мораеса один м'яч відквитав і майже весь другий тайм висів на воротах Бущана, не даючи навіть контратакувати команді Луческу.

Однак одна з нечисленних вилазок «Динамо» в кінцівці зустрічі завершилася ще одним взяттям воріт Пятова — Соль головою забив третій гол.

  • «Шахтар» — «Динамо» — 1:3
  • Голи: Мораес, 37 — Де Пена, 20, Родрігес, 31, Соль, 83
  • «Шахтар»: Пятов, Додо, Кривцов (Фернандо, 87), Бондар (Коноплянка, 70), Матвієнко, Маркос Антоніо (Марлос, 46), Степаненко, Тете (Соломон, 61), Алан Патрік, Тайсон, Мораес.
  • «Динамо»: Бущан, Тимчик, Кендзьора, Сирота, Караваєв, Сидорчук, Родрігес, Шапаренко, Буяльський (Леднєв, 81), Де Пена (Андрієвський, 74), Супряга (Соль, 61).
  • Попередження: Шапаренко, Караваєв.

Таким чином, «Динамо» завоювало свій дев'ятий Суперкубок України в історії, обійшовши за цим показником «Шахтар», у якого вісім трофеїв.

Рубрика:
Спорт

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: