Новини

Журналіст зв’язався з заручницею та з самим луцьким терористом: той заявив, що заклав вибухівку ще у місті

Луцькі журналісти зв'язалися з однією з заручниць луцького терориста. Їм вдалося поспілкуватися і з самим чоловіком, який називає себе Максим Плохой. Той спілкується чистою українською мовою, помітно нервує.

Про це повідомило місце видання «Район».

Чоловік вимагає максимально поширити його вимоги. Спілкування з ним наводять дослівно:

Максим Плохой: Ви вже поширили мої вимоги?

Перший: Ні. Ми ще нічого не отримали.

Максим Плохой: Вам зараз власниця цього телефона… В мене є певні вимоги кароче. Якщо їх не виконають тобто.. Замінована одна вибухівка в людному місці Луцька. Замінований автобус, куча автоматичної зброї. Куча гранат. Зрозуміло?

Перший: Так. Зрозуміло.

Максим Плохой: Мене звати Максім Плахой. …Заходити в ВК під цим псевдонімом, в соціальних сєтях я Максим Плахой. Там виложено відео і вся інформація

Перший: А скільки у вас людей? Як вони себе почувають?

Максим Плохой: Людей багато, повний автобус, є діти, є вагітні. Як почуваються – це вже наше. Це вже хай держава піклується. Вона ж піклується про людей.

Перший: А ви можете нам озвучити свої вимоги?

Максим Плохой: Ти послухай мене! Я сказав підтягуй побільше журналістів. Тому що якщо почнеться штурм я взірву автобус. І не тільки автобус. А й дистанційно взірветься бомба в людному місці.

Перший: А ви можете нам повторити ваші вимоги?

Максим Плохой: Та я тобі не буду повторювати вимоги, вони написані нахрен є!!! Тобі скидувалося на вайбер б***ь!

***

Спілкування відбувалося через телефон волинянки, з якою зв'язалися журналісти. Вона сама шукала вихід на журналістів, очевидно на вимогу терориста. Після розмови з ним вона додала:

«Будь ласка, чим побільше… просто поширте. Якщо ті вимоги будуть виконані. Це не є якаісь вимоги… Влада може їх виконати. Знаєте, саме головне, що влада може їх виконати! Діло в тому чи вони хочуть! Це мінімальні вимоги. І Зеленський може сказати по всій Україні, щоб подивитися фільм «Земляне»! І ті інші, що є в тих вимогах, теж можуть сказати».

Раніше на Youtube-каналі користувача з ніком «Максим Плохой» з'явилося відео, яке вважають зверненням луцького терориста. На ньому чоловік з автоматичною зброєю каже російською мовою: «З днем антисистеми. Не обманюйте себе. Святкуйте правду». Зараз акаунт вже видалений.

Поліція каже, що свою комунікацію Максим веде у Twitter. Ми знайшли цей ймовірний акаунт, і там чоловік пише, що в одному з людних місць залишена бомба. Для того, щоб вона не зірвалася, всі топчиновники мають записати відеозвернення, де скажуть, що вони «терористи в законі». А ось Зеленський має у відеозверненні сказати: «Фільм «Земляни» 2005 року, дивитися всім».

Свіжі дописи

  • Новини

В Украине субсидия на неотапливаемый сезон для большинства граждан будет переназначена автоматически

Российская агрессия и энергетический террор продолжают наносить колоссальный ущерб Украине и украинцам. Однако – даже… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Перемирие на Пасху и на период Олимпиады: прогноз спикера Воздушных сил ВСУ Евлаша

Представитель Воздушных сил Вооруженных сил Украины Илья Евлаш сомневается в возможности перемирия на Пасху и… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Кабмин разрешил ГСЧС предоставлять платные услуги для оценки соответствия в сфере гражданской защиты

Правительство приняло решение, которое будет иметь важное значение для восстановления. Так, сегодня, 30 апреля, Кабинет… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

В Украину экстрадировали скрывавшегося в ЕС организатора «схем для уклонистов», – СБУ

По материалам Службы безопасности, правоохранительные органы Болгарии экстрадировали в Украину лидера преступной организации, которая вывозила… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Правительство выделило дополнительные 15,5 млрд грн для закупки дронов

Во время заседания 30 апреля правительство выделило дополнительные 15,5 млрд грн для закупки дронов. Об… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Сделать работа и первые шаги в IT: как сельские школы открывают научные лаборатории

Мечта – первый шаг к успеху! Доказаны школами в небольших городах и селах. Ведь именно… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.