fbpx
Сегодня
13:26 10 Июл 2020

Стала відома кандидатура на пост віце-прем'єр-міністра з промислової політики

У Верховній Раді зареєстрували постанову про призначення на пост віце-прем'єр-міністра — міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського.

Про це повідомила заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

«Розраховуємо, що наступного тижня Верховна Рада на звичайному пленарному або позачерговому засіданні розгляне призначення Віце-прем'єр-міністра — Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Постанова вже зареєстрована.

Кандидат — Олег Уруський, колишній голова Державного космічного агентства».

Нардеп від «слуг» Олександр Качура повідомив у своєму Telegram-каналі, що Уруського ще чекатиме співбесіда із фракцією для прийняття рішення.

Уруський займав керівні посади на підприємствах і об'єднаннях оборонної промисловості, авіатранспортної галузі, машинобудуванні. Керував підрозділами апарату Ради національної безпеки і оборони України, Секретаріату Кабінету Міністрів. У 2015 році він очолював Державне космічне агентство України, до того був першим заступником міністра промислової політики.

З квітня він очолює інжинірингову компанію «Прогрестех-Україна», яка надає інженерні сервіси, розробляє програмне забезпечення для провідних підприємств високотехнологічних секторів економіки. Основний партнер і замовник «Прогрестех-Україна» — компанія Boeing.

Рубрика:
Політика

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: