fbpx
Сегодня
08:46 30 Мар 2020

Киевская кофейня передает кофе медикам, которые борются с коронавирусом

В Киеве кофейня «Палитурка» совместно с обществом Красного Креста начала передавать наборы с кофе в больницы.

«Медики сейчас работают в режиме повышенной готовности. И они, наверное, как никто другой заслуживают минутку отдыха с ароматным кофе», — пишет общество Красного Креста на странице в Instagram.

View this post on Instagram

Медики наразі працюють у режимі підвищеної готовності. І вони, напевно, як ніхто інший заслуговують на хвилинку відпочинку з ароматною кавою ☕️😊 Ми вдячні @paliturka_coffee за передачу наборів із кавою для 4-х підстанцій швидкої допомоги в Києві та набору з кавою та побутовою хімією для інфекційного відділення Олександрівської Клінічної Лікарні 💞 У непрості часи горнятко кави може стати для медпрацівника важливим проявом нашої турботи й доброти. Бажаємо їм сил і здоров'я! 🤗🤗🤗 Чудово, коли соціально відповідальний бізнес і громадський сектор об'єднують зусилля – разом ми зможемо більше! 💞 #БезТебеНіяк #COVID19

A post shared by Червоний Хрест України (@redcrossukraine) on

Кофейня уже передала наборы с кофе для четырех подстанций скорой помощи и набор с кофе и бытовой химией для инфекционного отделения Александровской клинической больницы.

View this post on Instagram

#кавадлямедика та #підтримайлікарів — ще одна справа для всіх свідомих! Ми звернулися до @redcrossukraine , який роками є флагманом волонтерства, щоб підтримати тих, хто на передовій у боротьбі з пандемією — станцій швидкої допомоги та інфекційних відділень лікарень. Ми, малий бізнес який зараз на межі виживання та немає фінансових ресурсів, але в нас як і в кожному закладі/підприємства є продукція, яка полегшить роботу медиків, які зараз працюють в екстремальних умовах а саме: кава, чай, цукор та цукерки, молоко та вершки, серветки та паперові рушники, мило рідке, засоби чистоти та дезінфекції й тому подібне. Тому закликаємо всіх друзів-кав'ярень долучитися до цього . Зв'язок тримайте через сторінку @redcrossukraine в Фейсбуці, куди напишіть що бажаєте надати таку допомогу, і номер контактної особи для оперативного зв'язку. Також прохання до всіх відмічати інші кав'ярні, які теж зможуть долучитися. Давайте разом підтримаємо тих, хто допоможе нам швидше побороти цей виклик і повернутися до своїх закладів та улюблених напоїв❣ @blackcafe.kiev @oneloveespressobar @kyiv.coffee @blackfield.coffee . . . #paliturka #redcross #redcrossukraine #igersdaily #kyiv #ukraine #quarantine #donation #besafe #washyourhands #keepcalm #язалишаюсьвдома #ukrainecoffee #coffeeguide #kyivcoffee #SupportYourLocal

A post shared by Paliturka-Coffee & Books (@paliturka_coffee) on

Также «Палитурка» призвала другие кафе присоединиться к инициативе.

«Мы малый бизнес, который сейчас на грани выживания и не имеет финансовых ресурсов, но у нас, как и в каждом заведении/предприятии, есть продукция, которая облегчит работу медиков, работающих сейчас в экстремальных условиях, а именно: кофе, чай, сахар и конфеты, молоко и сливки, салфетки и бумажные полотенца, мыло жидкое, средства чистоты и дезинфекции и тому подобное», — отмечают в кофейне.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: