fbpx
Сегодня
23:31 17 Мар 2020

Зеленский посоветовал на карантине читать книги и смотреть фильм "1+1"

Президент Владимир Зеленский посоветовал гражданам на карантине сидеть дома, читать Забужко и Паланика и посмотреть французский фильм «1+1»

Об этом Зеленский заявил в видеообращении.

Украинцев, которые уже находятся на Родине, президент призвал оставаться дома и проводить время на карантине с максимальной пользой.

«Будем смотреть хорошие фильмы, читать хорошие книги. Сейчас, кстати, в соцсетях все спрашивают друг у друга, что посмотреть или что почитать. Моя сегодняшняя рекомендация такова: роман «Уцелевший» Чака Паланика и «Музей покинутых секретов» Оксаны Забужко. И очень рекомендую замечательный французский фильм «Один плюс один», — добавил президент.

Дорогі українці, якщо ви зараз перебуваєте за кордоном і у вас немає змоги повернутися додому, дійте так:1. Зареєструйтесь у системі ДРУГ ось за цим посиланням: https://friend.mfa.gov.ua/#/ Там повідомте МЗС про країну, де ви перебуваєте, й надайте якомога більше інформації про суть проблеми в розділі «Коментар до подорожі». Це дуже допоможе нашим дипломатам та спростить формування списків громадян, які мають терміново повернутися додому. 2. Якщо вам не вдалося зареєструватись, зверніться до українського посольства чи консульства на території країни, де ви перебуваєте. Це можна зробити електронною поштою або за телефоном гарячої лінії. Всі контакти ви знайдете на офіційних сторінках відповідних установ або на сайті МЗС: http://bit.ly/2WkUZab І ще напрочуд важлива інформація. Нами сформовано так звані хабові точки. Потрапивши туди, ви зможете дістатися до України безкоштовно або за пільговими цінами. Це такі міста: Стамбул, Дубай, Абу-Дабі, Прага, Берлін, Варшава, Перемишль, Відень, Братислава, Рига та Вільнюс. Уся детальна інформація буде на офіційному сайті МЗС: https://mfa.gov.ua/Крім того, хочу поділитися низкою важливих посилань.• Оперативна карта роботи пунктів пропуску на час карантину: http://www.customs.gov.ua/?p=533Канали комунікації Міністерства охорони здоров'я:• Сайт: http://moz.gov.ua/• Сторінки у Facebook: www.fb.com/moz.ukr та https://www.facebook.com/moz.ukr/ • Twitter: https://twitter.com/MoH_Ukraine • YouTube-канал: http://bit.ly/39ZKKfo • Офіційні Telegram-канали: @mozofficial та Коронавірус_інфо – @COVID19_Ukraine• Відповіді на основні запитання про COVID-19: http://covid19.com.ua • Instagram: @yemets.moz

Posted by Володимир Зеленський on Tuesday, March 17, 2020

Читайте также:

Коронавирус 2020: как страны вводят карантин и чрезвычайное положение из-за пандемии

Вдохновляющие поступки. Как люди ведут себя во время коронавируса и возвращают веру в добро

Как перейти на удаленную работу: подборка инструментов

Что делать во время карантина: практические (и не очень) советы

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: