fbpx
Сегодня
18:15 15 Ноя 2019

Суд арештував ексзаступницю міністра культури

Вищий антикорупційний суд обрав для ексзаступниці міністра культури Вікторії Лісничої, підозрюваній у шахрайстві, запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці з альтернативою застави у розмірі 576 300 гривень.

Про це йшлося на засідання ВАКС, пише УП.

Суддя Катерина Широка клопотання детектива НАБУ задовольнила частково. Зокрема вона зменшила розмір застави з більш ніж 7 мільйонів до 576 тисяч.

Прокурор САП Віталій Шкрум просив обрати для Лісничої запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб із можливістю внесення застави у сумі 7 мільйонів 674 тисячі гривень.

Таке клопотання прокурор обґрунтовував тим, що підозрювана може переховуватись від органів розслідування, знищувати докази, впливати на інших підозрюваних та свідків.

Захист просив обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту або цілодобового домашнього арешту за місцем проживання Лісничої.

Адвокати наголошували на тому, що підозрювана не має змоги сплатити суму застави, про яку просить прокурор.

15 листопада Вищий антикорупційний суд обрав також запобіжний захід одному з учасників злочинної схеми шахрайства – Миколі Пасальському у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою внесення застави розміром понад 4 млн 998 тис. гривень.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: