fbpx
Сегодня
17:49 23 Сен 2019

Гончарук анонсировал представление Программы деятельности правительства

Фото Reuters

Премьер-министр Алексей Гончарук на следующей неделе планирует представить в Верховной Раде Программу деятельности правительства.

Об этом он сказал в своем первом влоге «Чашка Премьера», размещенном на его официальной странице в Facebook.

Чашка Прем'єра | Пілотний випуск

Друзі, поки ще маю годинку до кінця цього складного та насиченого тижня, хочу показати свій перший в житті влог #Чашка Прем'єра. Знаю, що пізно, але прем'єрський графік інколи вносить корективи навіть і в фейсбучні алгоритми:)Щонеділі я буду записувати невелички відео, де буду розказувати про все, що відбулось за тиждень. І бонус — буду відповідати на ваші коментарі у мене на сторінках. Тож — пілотний випуск Чашки Прем'єра. Далі буде🚀P.S. Залишаю посилання на свої сторінки: twitter.com/PMHoncharukIntagram.com/pm_honcharuk P.S. Основна мета цього блогу — давати оперативну відповідь на всі незрозумілі та складні питання. Відкритість виконавчої влади — те, чого завжди бракувало в Україні. Це не значить, що Чашка Прем'єра буде замінювати спілкування з журналістами. В моєму графіку є так само час і на медіа. Тим паче, що брифінги після засідань Уряду для ЗМІ щосереди вже стають нашою доброю новою традицією!Працюємо! #УрядТехнократів

Posted by Олексій Гончарук on Sunday, September 22, 2019

«На следующей неделе мы представим Программу деятельности правительства. Это документ о том, какие цели правительство перед собой ставит и каким образом планирует их достигать», — сказал Гончарук.

По его словам, правительство со своей стороны ожидает от парламента «честной обратной связи и поддержки своих идей».

Ранее сообщалось, что правительство представит Программу своей деятельности до 29 сентября. Она должна быть учтена при подготовке проекта госбюджета-2020 ко второму чтению.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: