fbpx
Сегодня
15:31 19 Сен 2019

Future of Logistics #5: в UNIT.City расскажут все о Cargo Innovations

Щодня кількість вантажоперевезень по всьому світу зростає. Тим часом компанії намагаються зменшити свої витрати на них і забруднення навколишнього середовища, покращити якість послуг. Дізнаємось, чи реально оптимізувати процеси, щоб задовольнити потреби усіх сторін, та як автоматизація впливає на розвиток бізнесу вже зараз.

Експерти з Cargofy, Универсальные Мобильные Технологии, Lardi-Trans та Вчасно. Миттєвий обмін документами онлайн поділяться своїм досвідом та на власних прикладах покажуть ефективність інновацій у сфері вантажоперевезень.

Кому актуально:

  • власникам логістичних компаній;
  • представникам бізнесу, які регулярно користуються послугами перевізників;
  • менеджерам з інновацій.

Спікери

Стах Возняк, CEO в Cargofy. Cargofy Inc. — українсько-американська технологічна компанія, що займається розробкою сервісу для далекобійників, який допомагає знайти вантажі для перевезення за допомогою мобільного додатку. Агрегують вантажі від C. H. Robinson, J. B. Hunt, Post Everywhere, Interpipe, CocaCola, Омега, Чумак, Heineken, Біосфера.

Тема: Цифровий експедитор.

Стах розповість, як працює сучасна експедиторська компанія, побудована на технологіях, і чим це краще за традиційний підхід. Детальніше розглянемо процес автоматизації роботи експедитора, розрахунок ціни на основі нейромережі, мобільні застосунки для координації роботи з водіями.

Ігор Бойко, комерційний директор в Универсальные Мобильные Технологии. Компанія займається впровадженням телематики для комерційного транспорту. Ігор — експерт у галузі телематики та автоматизації транспортної логістики. Має більше 10 років досвіду в дистрибуції вантажних автомобілів. Із 2013 року активно впроваджує телематику на підприємствах України. На рахунку UMT та Ігоря Бойка понад 100 успішних проектів, у тому числі для: Миронівський Хлібопродукт, Рошен, Ковальська, Київхліб, Люстдорф і багато інших.

Тема: Карго. Вантажні перевезення.

Поговоримо про ситуацію на ринку вантажних перевезень. Які технології та інновації використовуються в Україні зараз та який результат вони приносять. Із чого потрібно починати перевізнику, який хоче автоматизувати свою логістику. Тенденції та тренди телематики для вантажних перевезень. Що буде актуальним уже завтра. Досвід закордонних коллег.

Дмитро Каражанов, Product Manager, Digital Strategist Lardi-Trans. Це один із найбільших українських IT-проектів, в портфель якого входять: біржа автомобільних вантажоперевезень; система пошуку вільного вантажного транспорту на карті в режимі реального часу; система GPS-моніторингу; сервіс для купівлі/продажу вантажної і спеціальної техніки; сервіс для оренди спецтехніки; інформаційний портал, присвячений логістиці та вантажоперевезенням. Співпрацюють з компаніями SAT, Prime, Интерпайп, Neolit logistic та ін.

Тема: Сучасні тенденції і впровадження нових технологій.

Дмитро розповість про обов'язкові атрибути успішного проекту, проблеми проекту та шляхи їх вирішення, інтеграцію або розробку з нуля.

Антон Скоков, Керівник групи впровадження в сервісі електронного документообігу Вчасно. Миттєвий обмін документами онлайн (холдинг EVO). До початку роботи в EVO протягом 8 років працював IT-директором New Products Group. Вчасно. Миттєвий обмін документами онлайн призначений для обміну, підписання та зберігання будь-яких юридично значимих, внутрішніх документів компанії, та документів, що потребують підписання більше ніж 2 сторін (е-ТТН). А також сервіс для створення та обміну ланцюжком документів між постачальником та замовником — Вчасно.EDI.

Тема: Електронна товарно-транспортна накладна. Нове слово у вантажоперевезеннях.

Під час своєї доповіді Антон розповість про інноваційність: що таке е-ТТН, основні принципи роботи; нормативне та функціональне впровадження; кейс компанії Delivery; покращення: спрощення ланцюгів поставок та збереження цілісності вантажів.

Коли: 25 вересня, 19:00-21:00

Де: UNIT.City, вул. Дорогожицька

Квитки за посиланням.

Організатори: UNIT.City & CoreTeka.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: