fbpx
Сегодня
15:30 17 Сен 2019

Secrets of Growth #4: завтра в UNIT.City поговорят об отношениях с клиентами

Побудова стосунків із клієнтами — це вічнозелений тренд у маркетингу. Лояльні клієнти купують частіше та більше, рекомендують продукт оточенню і більш терпимі до помилок.

Чому Customer Relations Management є важливою темою? Тому що утримати клієнта набагато дешевше, ніж залучити нового.

Чому про це так мало говорять в Україні? Тому що це не сексуальна тема. CRM складно інтегрувати в бізнес. Вона потребує перегляду майже всіх customer facing процесів в компанії. Але тільки при комплексному підході вона дає результат.

Цього разу ми запросили експертів, які мають практичний досвід побудови та інтеграції CRM в бізнес.

Хто розкаже за Growth Hacking?

Дмітрій де Веласко, Head of Digital IQOS, Philip Morris Ukraine. Останні 2 роки відповідає за запуск IQOS в Україні. У 2016 в ролі Head of Reduced Risk Products (IQOS), а з 2017 —  Head of Digital, Philip Morris Ukraine, Moldova. Armenia & Georgia. Впроваджував хмарну CRM, будував ботів на базі Corezoid, керує діджитал маркетингом. До приходу в Philip Morris розробляв діджитал стратегії і CRM на агентському боці для Nespresso, Agent Provocateur, Nike, Starwood Hotels & Resorts. Пишається Nik Software, яку в 2012 році купив Google. Великий любитель моторів и золотистих ретриверів.

Анна Зотова, Customer Experience Strategist у Goodwine. Працює з роздрібними проектами з маркетингу лояльності, аналітики та клієнтського досвіду уже більше 13 років, займається створенням нових клієнтських стратегій в усіх каналах продажів goodwine за допомогою сервіс-дизайну. До 2016 року була Deputy Chief Customer Officer у Watsons, запускала та розвивала програму лояльності Watsons Club, працювала у міжнародних командах корпорації для створення клієнтських інновацій. У 2014 році Watsons Club був визнаний найефективнішою програмою лояльності по % досягнутих Incremental Sales серед бізнес-юнітів Watsons усього світу. Першою в Україні впровадила marketing automation на базі Salesforce Marketing Cloud. Також впроваджувала CRM на Oracle Siebel та data mining на BIEE.

Модератор: Ярослав Степаненко, Product Marketing Manager у MacPaw.

Кому бути обов'язково?

Маркетологам, продакт-менеджерам, e-commerce підприємцям, рітейл експертам, спеціалістам з клієнтської лояльності.

Коли: 18 вересня (середа), 19:00-21:00

Де: UNIT.City, вул. Дорогожицька, 3

Квитки тут.

Організатори: UNIT.City та Growth Marketing Stage.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: