fbpx
Сегодня
11:21 15 Сен 2019

A-Players #2: в UNIT.City пройдет встреча фаундеров

UNIT.City та A-Players Recruiting School організовують зустріч фаундерів компаній, які вирішують важливі проблеми в світі, та запрошують вас долучитися.

Україна була аутсорсингової країною впродовж десятиліть, але тепер прийшов час допомагати один одному створювати відмінні продукти та ділитися міжнародним досвідом!

Керування компанією — це стресове та складне завдання. На цьому заході ми хочемо створити атмосферу підтримки й натхнення.

Спікери:

Бредлі Кем, серійний підприємець з Сан-Франциско. Він започатковував компанії з часів коледжу. Ще недавно він був СЕО компанії Talkable, яку підтримувала Y Combinator. Нещодавно він заснував компанію Unstoppable Domains, яка займається створенням доменних імен на основі блокчейнов.

Зара Хусейнова, засновниця WoWoman Azerbaijan. Зара входить до Forbes 30 до 30, як одна з кращих соціальних підприємниць. Вона заснувала свій перший бізнес у 18 років всього за 200 доларів, потім заснувала платформу для розширення прав й можливостей жінок, яку Facebook включив до 100 кращих програм спільнот з усього світу. Більше 8 тисяч жінок пройшли через їх програми та тренінги з розвитку софт й хард навичок. Наразі керує W_Space, бізнес-кафе та коворкінгом.

Леся Арнольд, засновниця A-Players Recruiting School. Леся — ентузіастка-підприємниця, яка працює над створенням сильної культури та наймом найкращих співробітників. Займаючись питаннями таланту й культури в Talkable, вона заснувала A-Players Recruiting. Перебуваючи в Сан-Франциско разом з командою по всьому світу, вони допомагають компаніям з США й України створювати високоефективні команди та кращі корпоративні культури.

Захід буде цікавим:

  • засновникам стартапів й продуктових компаній, які рухомі місією
  • керівникам вищих ланок, які будують сильні культури
  • талановитим людям, які з нетерпінням чекають на створення компанії

Мова: English.

Дата та час: 16 вересня, 19:00

Місце: UNIT.City, вул. Дорогожицька 3

Квитки за посиланням.

Організатори: UNIT.City та A-Players Recruiting School.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: