fbpx
Сегодня
15:20 30 Авг 2019

На пути к мегаполису будущего: о чем будут говорить на Инвестиционном форуме Киева

Можливості Великого Києва — успішної та прогресивної Київської агломерації — визначатимуть під час Інвестиційного форуму міста Києва, що відбудеться 17 вересня 2019 року в Мистецькому арсеналі. Міжнародні та українські інвестори, представники іноземних муніципалітетів, органів місцевого самоврядування та ділової спільноти столиці розглянуть різні аспекти стратегії розвитку Київщини.

Відкриваюча сесія Форуму буде присвячена обговоренню глобальних трендів та українським реаліям в контексті візії Київської агломерації.

"Обираючи стратегію розвитку Великого Києва, можна спиратись на досвід аналогічних довгострокових проектів «Великий Париж» та «Великий Лондон». Українській столиці треба максимально ефективно використовувати свої переваги, щоб скористатися сьогоднішнім бумом міського туризму. Варто вчитися на успіхах реформ і змін, впроваджених в інших великих світових містах. У Київської міської адміністрації важлива роль: спільно з інвесторами ретельно продумати майбутнє Великого Києва й забезпечити його динамічний розвиток", — зазначає мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко.

Олів'є Ведрін, французький політолог та президент Академії глобальних трансформацій у Києві зауважує: "Процвітаюча, незалежна і мирна Україна — це ключ до сильної і демократичної Європи. Всі дороги ведуть до Києва, оскільки він займає стратегічне місце в центрі європейського континенту. Тому розвиток української столиці є нагальною потребою».

У програмі Форуму — чотири панельних дискусії.

Одна з них — "Креативна економіка — нове дихання Київської агломерації" — присвячена стану справ у творчих галузях, які привертають наймолодших і найосвіченіших та стимулюють розвиток міської економіки Великого Києва. На ній буде розглянуто успішні кейси агломерацій з інших країн, які можна екстраполювати на Київщину, щоб реалізувати креативний потенціал місцевих підприємців та компаній.

Київ вже сьогодні є конкурентним у сфері подієвого туризму — тут проводять великі спортивні заходи, а фестивальна культура розквітає низкою масштабних проектів. Як досягти ще більшого ефекту у цій царині, розкажуть учасники дискусійної панелі "Культурні, музичні та спортивні події як каталізатор урбаністичного туризму".

Під час дискусії "Сервісні та інфраструктурні рішення розвитку мегаполісу майбутнього" будуть розглянуті шляхи зміцнення відносин столиці та передмість для створення комфорту проживання та стабільного економічного розвитку регіонів.

Завершиться форум закритою бізнес-сесією для інвесторів.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: