fbpx
Сегодня
14:24 18 Авг 2019

A-players: от разработчика к основателю — новая встреча в UNIT.City

Якщо ти не просто спостерігаєш за бумом запуску крутих українських IT-продуктів, але й хочеш зробити власний кар'єрний прорив, — ця зустріч для тебе.

Ти зможеш поспілкуватися з реальними інженерами, які перейшли в менеджмент або створили власний стартап. Дізнатися, чим живуть ці люди, заради чого встають вранці, на чому базуються їхні рішення, якими суперскілами володіють і, головне, навіщо їм потрібні були професійні левел-апи і до чого вони їх привели.

Спікери:

  • Дмитро Щербина, Head of Delivery Ring Ukraine. Дмитро розпочав свою кар'єру як інженер, а потім 9 років очолював технічні команди. Після цього він перейшов до гілки управління, таким чином приносячи більше цінності людям та бізнесу. Досвід управління Дмитра складається з різних технічних керівних посад — від управління інжинірингом у Talkable (вихідці з Y-Combinator) до голови program і delivery напряму в компанії Ring Ukraine (компанія Amazon).
  • Герман Гавриш, Software Engineer Airship. Герман має 6 років досвіду як інженер у кросс-культурних та мультинаціональних компаніях в Україні, Польщі та Німеччині. Він працював на посадах Software Engineer, Solutions Architect і побував у ролі Co-Founder'а. Також Герман брав участь у челенджі #12months12startups.
  • Іван Пасічник, Co-founder та Ex-CEO Ecoisme — технологічна компанія, що займається економією енергії, покращуючи якість життя власників будинків у всьому світі (TechStars W'16). Входить у списки Forbes 30Under30 Europe: Industry, TOP 100 Sustainability CEO by World Sustainability Сongress та NewEurope100 Honouree.

Захід буде корисним для:

  • C-level представників, які хочуть побудувати команду топ-перформерів
  • Розробників, які хочуть побудувати стартап
  • Розробників, які хочуть просунутись у кар'єрі та вирости до лідерських позицій

Коли: 28 серпня (середа), 19:00-21:00

Де: UNIT.City, вул. Дорогожицька, 3

Квитки за посиланням.

Організатори: UNIT.City та @A-Players Recruiting

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: