fbpx
Сегодня
Промо 14:50 09 Авг 2019

В Carlsberg Ukraine провели мастер-класс по дегустации пива для сомелье

22 липня Київський пивоварний завод відвідали учасники Асоціації Сомельє України. Для них була проведена екскурсія та майстер-клас із наливу та дегустації пива.

На завод завітало 25 гостей – представників ресторанного бізнесу та співробітників алкогольних бутиків з Києва та регіонів. Метою зустрічі став професійний розвиток і краще розуміння пивної індустрії.

Гості особливо відзначили відкритість співробітників заводу, які радо ділилися досвідом та пояснювали принципи створення напоїв. Проте враження від пінного залежать не тільки від умов виробництва. Значна частина зустрічі була присвячена вивченню тонкощів наливу та дегустації різних сортів пива. Швидкість наливу напою до келиха, кут наливу і, звісно ж, посуд відіграють важливу роль у розкритті аромату та смаку. Сомельє заводу розповіли гостям про методи наливу пива з пляшок, банок та сифонів і поділилися тонкощами підготовки келихів і вибору страв під конкретні сорти.

«Сомельє здебільшого працюють із винами та міцним алкоголем і недоотримують знання щодо інших груп напоїв. Проте сомельє повинен знати і розбиратися в усіх напоях і стравах. Тож візит був пов'язаний із детальним вивченням технології виробництва та споживання не тільки світових брендів, а в першу чергу українського пива», — розповів координатор групи, професійний сомельє Андрій Петровський.

Київський пивоварний завод є найсучаснішим заводом в Україні, де втілені передові світові інновації пивоваріння та будівництва. На заводі встановлено новітнє обладнання пивної промисловості бельгійського, німецького та швейцарського виробництва. А технологічний процес побудований з урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров'я і навколишнього середовища.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: