Боевики 16 раз нарушили режим огня: погибли 2 украинских защитники

Минулої доби бойовики 16 разів порушили режим припинення огню, 2 українських військових загинули, ще 3 — отримали поранення. Від початку поточної доби окупанти 4 рази обстріляли українські позиції, загинув 1 військовослужбовець ОС.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 5 червня.

Підкреслюється, що 5 червня бойовики тричі застосували заборонені Мінськими угодами міномети калібрів 120 мм і 82 мм.

«Ворог також обстрілював наших захисників з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї», — наголосили у штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики 11 разів обстріляли позиції ОС: двічі поблизу Авдіївки — з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Двічі в районі Опитного — з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем; поблизу н.п. Новоселівка Друга — з протитанкових ракетних комплексів.

Двічі в районі Талаківки — з озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї; двічі поблизу н.п. Чермалик і Павлопіль — з автоматичних станкових гранатометів; поблизу н.п. Піски — з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі села Водяне — зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» українські позиції були обстріляні 5 разів: поблизу н.п. Кримське — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

У районі населеного пункту Новолуганське — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі поблизу н.п. Золоте-4 — з автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

У районі населеного пункту Станиця Луганська — зі стрілецької зброї.

За даними розвідки, 04 червня одного окупанта було знищено, ще одного — поранено.

«Від початку поточної доби ворог чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» ворог здійснив два обстріли позицій українських захисників:
поблизу населеного пункту Талаківка з ручних протитанкових гранатометів; в районі села Водяне — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» противник з автоматичної стрілецької та снайперської зброї двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Золоте-1″, — йдеться у звіті.

Свіжі дописи

  • Новини

Враг атаковал Одессу баллистическими ракетами: на месте попадания — мощный пожар, есть пострадавшие

В Одессе в результате российского ракетного удара вечером 1 мая произошел сильный пожар, известно более… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Когда и как заработает е-кабинет военнообязанного: в Минобороны рассказали детали

Заместитель министра обороны Украины по вопросам цифрового развития, цифровых трансформаций и цифровизации Екатерина Черногоренко заявила,… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

В Одессе снова раздаются взрывы: предупреждают об угрозе баллистики

Вечером, 1 мая, в городе Одесса раздались взрывы. Незадолго до этого предупреждали об угрозе баллистических… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Выплата пенсий пенсионерам-ВПО, не прошедшим идентификацию, возобновляется после ее прохождения, – Минсоцполитики

До 31 марта 2024 г. для пенсионеров, ставших внутренне перемещенными лицами ДО начала полномасштабной войны… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

В Офисе Президента призвали мировых художников поддержать Глобальный саммит мира

Глава Офиса Президента Украины Андрей Ермак встретился в онлайн-формате с мировыми деятелями культуры. Об этом… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024
  • Новини

Соединенные Штаты ввели новый пакет санкций против России: кто в списке

Соединенные Штаты вместе с союзниками сегодня 1 мая ввели санкции против почти 300 субъектов: среди… Читати більше

Wednesday May 1st, 2024

Цей сайт використовує Cookies.