fbpx
Сегодня
Фото, видео 16:36 17 Апр 2019

В Нацкорпусе заявили, что пикетировали дома Порошенко и Гладковского в Испании

Фото Андрія Білецького

Представники Національного корпусу влаштували в Іспанії акцію протесту біля будинків, які нібито належать президентові України Петру Порошенко і родині одного з організаторів корупційної схеми в «Укроборонпромі» Олега Гладковського.

Про це повідомляє прес-служба партії.

За даними представників «Нацкорпусу», маєток, який нібито належить Порошенку знаходиться в 20 хвилинах від елітних будинків Свинарчуків (Гладковських — ред), який за даними журналістського розслідування був учасником корупційних схем в «Укроборонпромі».

Нацкорпус пікет Іспанія

Фото Андрія Білецького

«Свинарчуки живуть в приватному комплексі Ла Загалетта. Топ-корупціонери заховалися від людей навіть в Іспанії – до цих розкішних маєтків просто так не потрапити, тож ми трохи «потролили» охорону і залишили Свинарчукам подарунки від українців», — йдеться у повідомленні.

За інформацією активістів, обидва будинки знаходяться на півдні Іспанії, в невеликому містечку Аталая-Ісдабе.

Представники «Нацкорпусу» розмістили на паркані садиби плакати з написами «Грабують» і «Будь відповідальним. Тримай слово», а також намалювали на асфальті поряд з маєтком  зображення свині і напис «Мародер».

«Ми знаємо, де ви заховалися. Ми прийдемо за вами, де б ви не знаходилися. Ми – ваше нічне жахіття», — написав у Facebook лідер Нацкорпусу Андрій Білецький, додавши фото з акції в Іспанії.

Рубрика:
Події

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: