fbpx
Сегодня
14:03 01 Апр 2019

Россия собирается объяснить Зеленскому, что якобы "не оккупирует никакую территорию"

Фото Reuters

Російська влада готова пояснити лідеру першого туру виборів 2019 в Україні Володимиру Зеленському, що Росія нібито не окупує українські території. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають російські ЗМІ.

За словами Пєскова, російська сторона готова роз'яснити Зеленському, що Москва «не окупує жодні території».

«Невизнані «республіки» Донбасу відкинуто самою Україною… Згадка Криму у цьому контексті вважаємо неприпустимою», — підкреслив він і додав, що тема Криму «закрита раз і назавжди».

Нагадаємо, вчора на брифінгу після завершення голосування в першому турі виборів Зеленський розповів, що скаже російському президенту Володимиру Путіну при зустрічі. Зокрема, лідер виборчих перегонів оголосив, що у разі зустрічі з Путіним вимагатиме компенсацію за окупацію Криму і Донбасу.

«Якщо зустрінуся з паном Путіним, я йому скажу: «Ну, нарешті ви повернули наші території. Скільки готові ще компенсувати грошей за те, що ви відібрали наші території і допомагали людям, які допомагали ескалації Криму та Донбасу?», — зауважив Зеленський.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: