fbpx
Сегодня
Видео 15:15 24 Фев 2019

В 10 городах Украины прошла акция "Сними мех навсегда"

10 городов Украины — от Львова до Харькова, от Тернополя до Днипра — сегодня вышли на Всеукраинскую антимеховую акцию.

Организаторы мероприятия — движение UAnimals призывает людей отказаться от натурального меха, а также просит парламентариев принять законопроект №10019 о запрете производства меха в Украине, а дизайнеров — отказаться от использования изделий из меха при создании коллекций одежды.

Участники акции держали плакаты «Натуральная шуба — 55 убийств», «Твоя шуба кричала перед смертью», «Я не шапка, я жива» и «Мех принадлежит животным».

Зніми хутро назавжди

Ми це зробили!10 міст України відгукнулися на заклик UAnimals та вийшли на Всеукраїнську Антихутряну акцію. Разом ми…

Posted by Oleksandr Todorchuk on Sunday, February 24, 2019

В Харкові пройшла всеукраїнська акція "Знімай хутро назавжди".Цю акцію підтримали одночасно десять міст України.

Posted by Марина Суркова on Sunday, February 24, 2019

 

Тернопіль виходить на Всеукраїнську антихутряну акцію!В цей самий час за ініціативою гуманістичного руху UAnimals подія проходить у 10 містах країни: від Львова до Харкова, від Києва до Дніпра. Учасники гуманістичної акції об'єдналися навколо важливих цілей: закликати українців відмовитися від натурального хутра, закликати депутатів заборонити хутряні ферми та надихнути дизайнерів забути про використання кривавого матеріалу. Репост!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Дніпро долучається до Всеукраїнської антихутряної акції!В цей самий час за ініціативою гуманістичного руху UAnimals подія проходить у 10 містах країни: від Львова до Харкова, від Тернополя до Одеси. Учасники гуманістичної акції об'єдналися навколо важливих цілей: закликати українців відмовитися від натурального хутра, закликати депутатів заборонити хутряні ферми та надихнути дизайнерів забути про використання кривавого матеріалу. Репост!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Одеса долучається до Всеукраїнської антихутряної акції!В цей самий час за ініціативою гуманістичного руху UAnimals подія проходить у 10 містах країни: від Львова до Харкова, від Тернополя до Дніпра. Учасники гуманістичної акції об'єдналися навколо важливих цілей: закликати українців відмовитися від натурального хутра, закликати депутатів заборонити хутряні ферми та надихнути дизайнерів забути про використання кривавого матеріалу. Репост!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Львів вийшов на всеукраїнську антихутряну акцію!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Наживо з Києва!В ці хвилини проходить Всеукраїнська антихутряна акція "Знімай хутро назавжди!". За ініціативи гуманістичного руху UAnimals подія одночасно проходить у десяти містах: від Львова до Дніпра, від Тернополя до Одеси. Ми зібралися, аби надихнути людей відмовитися від кривавого матеріалу та закликати владу заборонити хутряні ферми.Долучайтеся та поширюйте!

Posted by UAnimals on Sunday, February 24, 2019

Активисты заявляют, что меховые фермы загрязняют экологию, так как при выращивании животных используют антибиотики, потом, после ненадлежащего утилизации отходов и остатков животных, попадают в почву. В результате распространяются бактерии, которые являются возбудителями сепсиса и пневмонии.

Кроме того, при обработке кожи животных используются вредные химические элементы, в частности, алюминий, хлор, хлорбензол, медь, свинец, метанол и формальдегиды, которые также попадают в почву и могут приводить к тяжелым заболеваниям у людей.

Участники акции апеллируют к тому, что от меховых ферм отказались уже более десяти стран, среди которых — Великобритания, Австрия, Япония и Австралия.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: