fbpx
Сегодня
19:12 30 Янв 2019

Гнапу не дают "жить по-новому": в Киеве отказываются размещать билборд кандидата

Висунутий від партії «Сила людей» кандидатом у президенти Дмитро Гнап заявив, що не може розмістити у Києві білборд з передвиборчим гаслом «Жити по-новому».

Про це він написав у Facebook.

«Дорогой Віктор Фьодорич (Янукович – УП)! Ти з країни втік, але справа твоя живе. Майже тиждень ми не можемо розмістити в Києві один єдиний білборд (див. картинку)», — написав журналіст.

Дорогой Віктор Фьодорич! Ти з країни втік, але справа твоя живе. Майже тиждень ми не можемо розмістити в Києві один…

Posted by Dmytro Gnap on Wednesday, January 30, 2019

За його словами, щоб не розміщувати рекламу журналісту називають різноманітні причини.

«І, що у власника борду можуть бути через це проблеми. І що це не законно, оскільки повторює іншу рекламу. Хоча, фраза «жити по-новому» не є зареєстрованою торговельною маркою і не може нею бути. І про те, що потрібна нам площина, хоч в базі позначена як «вільна», але буквально перед нашим дзвінком виявилася кимось заброньована на три місяці», — пояснив він.

Гнап повідомив, що два оператори, які погодились розмістити білборд, тепер тягнуть час і не виходять на зв'язок.

«У мене прохання до власників бордів в столиці. Якщо вам не страшно і ви маєте вільну площину 3х6, здайте нам в оренду хоча б на місяць», — звернувся він.

Жити по-новому

«Жити по-новому» — передвиборча програма президента Петра Порошенка з якою він переміг на виборах у 2014 році. Вислів з часом перетворився на афоризм.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: