fbpx
Сегодня
13:45 20 Дек 2018

На Всемирном экономическом форуме в Давосе снова откроется Украинский Дом: стали известны детали

Організаційний Комітет Українського Дому в Давосі (зліва направо): Світлана Гриценко (Фонд Віктора Пічнука), Ярослава Джонсон (WNISEF), Алекса Чопівська (виконавчий директор, Український Дім), Ольга Афанасьєва (UVCA), Олена Кошарна (Horizon Capital).

Второй год подряд Украинская ассоциация венчурного и частного капитала (UVCA), Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), Фонд Виктора Пинчука и Horizon Capital организовывают Украинский Дом в Давосе во время Всемирного экономического форуму. Тематика остается неизменной — Украина: Креативность. Инновации. Возможности. Украинский Дом откроет свои двери с 21 по 25 января по адресу Швейцария, Давос, ул. Променад, 62 (Promenade 62, Davos, Switzerland). Цель — дать возможность познакомиться с новой Украины — яркой европейской демократической страной, которая динамично развивается и имеет привлекательные конкурентные преимущества «brains, hands and grains» («умные и трудолюбивые люди, плодородная земля»).

Прошлогодний успех и признание из более 5000 гостей основанием утверждать, что Украинский Дом в Давосе — это уникальная платформа для диалога влиятельных мыслителей, лидеров мнений, предпринимателей и представителей бизнеса ради открытия одного из самых перспективных растущих рынков Европы.

Так виглядав Український Дім у Давосі у 2018 році

Так виглядав Український Дім у Давосі у 2018 році

«Україна — це сучасна європейська країна з багатою культурною спадщиною та історією, яка охоплює понад тисячу років і наразі переживає найбільш масштабні соціальні та економічні перетворення за всі часи свого існування. Ми маємо честь і задоволення посилити голос України на світовій арені та підтримати прогрес, досягнутий протягом останніх п'яти років, який призвів до зміни парадигми у сприйнятті інвесторами України та її талановитих людей», — коментує Алекса Чопівська, Виконавчий директор Українського Дому в Давосі.

Український Дім у Давосі стане майданчиком для панельних дискусій, присвячених жінкам-новаторам, технологіям, новим джерелам енергії,  творчій індустрії, лідерству тощо. Серед запрошених доповідачів: Петро Порошенко, Президент України; Віталій Кличко, Київський міський голова; Малала, лауреат Нобелівської премії; Джирард Сейжтс, виконавчий директор бізнес-школи Ivey; Іан О. Ігнатович, Інститут лідерства; Еліот Герсон, виконавчий віце-президент Аспен Інституту; Фред Кемпе, президент Атлантичної Ради; Єва Ільвес, колишня перша леді Естонії; Деніел Білак, голова наглядової ради UkraineInvest; Джозеф Стігліц, лауреат Нобелівської премії з економіки; Майкл Юркович, головний виконавчий директор TIU Canada; Карл Стурен, засновник і головний виконавчий директор компанії Vindcraft; Фабьєн Демоль, виконавчий віце-президент, директор з питань міжнародного розвитку бізнесу компанії Total Eren; Люпіта Ніонго, акторкa. До них приєднаються й інші видатні спікери, про яких буде повідомлено згодом.

Також відбудуться вечірні заходи проведені спільно з Atlantic Council, Aspen Institute and Global Citizen Forum, Фондом Родини Богдана Гаврилишина, UkraineInvest та Національною інвестиційною радою України.

Повну програму незабаром буде опубліковано на ukrainehousedavos.com. Організатори запрошують слідкувати за подіями через соцмережі за хештегом #ukrainehousedavos.

«UVCA ініціювала  Ukraine House Davos з єдиною метою: промоція інвестиційних та ІТ можливостей України, і у співробітниці з нашими членами, які уже інвестують в Україну. Ми запрошуємо інших інвесторів долучатися до нас!», — зауважив для «Рубрика» Андрій Колодюк, Голова Наглядової ради UVCA.

Ольга Афанасьєва, виконавчий директор UVCA, коментує:«Головною метою Ukraine House Davos є зміна сприйняття нашої країни, що сформоване міжнародною спільнотою з медіа, оскільки картинка, що її бачить світ, часто суперечить реальності. Нашій ініціативі в Давосі вже три роки і зараз цікаво спостерігати, як вона еволюціонує та розвивається. Ми раді, що серед спонсорів та партнерів Ukraine House Davos є члени нашої Асоціації: ICU, TA Ventures, Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) та Horizon Capital. Разом ми не просто демонструємо світу можливості України, але і творимо наше спільне майбутнє".

Про Український Дім у Давосі

Український Дім у Давосі — це багатоформатний майданчик, створений за участі співорганізаторів Української асоціації венчурного та приватного капіталу (UVCA), Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), Фонду Віктора Пінчука та компанії Horizon Capital.

Український Дім в Давосі пишається своїм жіночим Організаційним Комітетом з 5 осіб, які приділяють значну частину свого часу та не шкодують зусиль заради запуску цієї події: Ольга Афанасьєва, Виконавчий директор  Української асоціації венчурного та приватного  капіталу (UVCA), Світлана Гриценко, Директор Національних програм Фонду Віктора Пінчука, Ярослава Джонсон, президент та головний виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund, Олена Кошарнa, Голова правління Horizon Capital та Алекса Чопівська, виконавчий директор  Ukraine House Davos.

До підтримки з боку Співорганізаторів та золотого спонсора Фундації Temerty Foundation додається значний внесок панельниx спонсорів подій в Українського Дому в Давосі, серед яких EBS, Effective Investments LLC, First Generation Management, ICU, IT Ukraine Association, TA Ventures, TIU Canada та UFUTURE Investment Group.

Український Дім у Давосі підтримують UkraineInvest, Національна Інвестиційна Рада України, Світовий Конґрес Українців (СКУ), Аспен Інститут та Аспен Інститут Київ, а також Атлантична Рада.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: