fbpx
Сегодня
11:57 04 Ноя 2018

Россия выдворяет в Украину одессита, который воевал на стороне боевиков на Донбассе

Лукояновський районний суд Нижегородської області РФ прийняв рішення про депортацію одесита Максима Шадрова, що воював проти української армії у лавах бойовиків «ДНР».

Як наголошується в постанові суду, у нього відсутні документи, що підтверджують право на перебування в Росії, пише Думская.net.

У суді Шадров заявив про існування на території України загрози його життю і здоров'ю. Однак, не побачивши фактів і доказів такої загрози, суд вирішив все ж таки видворити порушника за межі країни.

Шадров працював снайпером в незаконному збройному формуванні «Русь». Брав участь у загарбанні Слов'янська, потім воював під Донецьком. Терористи називали його «Макс Одеса».

Як наголошується, що в 2011 році Максима Шадрова разом з дружиною, батьком і групою інших українців затримали лівійські повстанці. Його звинувачували у веденні бойових дій на боці режиму Каддафі, але тоді наймиту вдалося уникнути покарання.

«Шадров заявив, що приїхав до Лівії працювати кухарем, показав відповідний контракт, а зі снайперською гвинтівкою, мовляв, фотографувався з вихваляння і взагалі нею користуватися не вміє. Тоді українська громадськість повірила «гастарбайтерам», і за сприяння МЗС України Шадрова з дружиною повернули на батьківщину», — йдеться у повідомленні.

А ось батько Максима Олександр Шадров зізнався, що воював за гроші на боці армії Каддафі.

Рубрика:
Події

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: