fbpx
Сегодня
16:16 31 Май 2018

У Кольченко диагностировали дефицит веса, - мать

Мати незаконно засудженого в Росії українця Олександра Кольченка, який оголосив голодування, Лариса Кольченко повідомила, що її син виснажений і міг піти на такий крок з відчаю.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

За її словами, в Кольченка в російській колонії діагностували дефіцит ваги, і вона відмовляла його від намірів оголосити голодування.

Жінка зазначила, що її син писав Сенцову, який раніше також оголосив про голодування, і не вітав такі його кроки, але готовий підтримати

«Може, від відчаю вони до цього прийшли: за чотири роки нічого не зрушилося з місця, і Олег (Сенцов, — ред) вибрав такий радикальний шлях протесту», – сказала Лариса Кольченко.

Вона додала, що не вірить у те, що голодування може привести до бажаного результату.

«Хоча по всьому світу проходять акції підтримки, мені здається, на Росію це мало діє. Ми бачили, яке правосуддя там. Мені здається, не варто розраховувати на співчуття і милосердя з боку Росії», – сказала Лариса Кольченко.

У свою чергу речник Міністерства закордонних справ Маряна Беца написала у Twitter, що українське відомство вимагає допустити до Кольченка українського консула.

«Кольченко оголосив голодування. Вимагаємо від Росії негайно допустити українського консула. Вимагаємо звільнення Кольченка», — йдеться в повідомленні.

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: