Президент привітав працівників Національної поліції України зі святом

Глава держави Володимир Зеленський подякував працівникам Національної поліції України за службу. Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук та міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко також привітали правоохоронців з професійним святом.

Як інформує Рубрика, вітання з Днем Національної поліції України розміщене на сторінці глави держави у Фейсбуці.

"Дякую всім нашим поліцейським, які захищають життя та Україну. Б'ються заради нашої держави на фронті. Забезпечують правопорядок у тилу. Допомагають зберігати нормальність життя у прифронтових і прикордонних районах. Рятують після російських ударів. Евакуюють з місць небезпеки", – заявив Президент.

Він також подякував поліцейським, які допомагають людям, що постраждали від проявів злочинності, та повертають справедливість в Україну – фіксують усі обставини й формують доказову базу російських злочинів війни.

"Дякую кожному та кожній, хто обрав службу Україні! Вітаю з Днем Національної поліції України!", – підкреслив Зеленський.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук  також привітав працівників Національної поліції України із професійним святом.

"Вітаю кожного та кожну, хто стоїть на сторожі правопорядку, хто із честю та гідністю, удень і вночі несе службу в імʼя України й українського народу", – зазначив він.

За словами голови парламенту, сьогодні поліцейські допомагають, рятують, документують воєнні злочини і захищають Україну безпосередньо на лінії фронту.

"Я вдячний кожній і кожному, хто присвятив свої життя професії! Вдячний за героїзм та подвиг!

За відданість і мужність! Вічна шана та вічна памʼять героям, які загинули, виконуючи службові обов'язки!" – підкреслив Стефанчук.

 

Також міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко привітав працівників Національної поліції з професійним святом та наголосив, що незмінними для правоохоронців є вірність присязі та закону.

"Національній поліції України – 9 років️. Функції поліції за останні роки трансформувалися відповідно до викликів повномасштабної війни. Але незмінними залишаються вірність присязі та закону, готовність завжди прийти на допомогу", – заявив очільник МВС.

За словами Клименка, правоохоронці оберігають спокій людей у кожному місті, районі, громаді та захищають державу, подекуди навіть ціною власного життя.

"Вічна памʼять і слава кожному працівнику Національної поліції, хто поклав своє життя за Україну. Поліцейські разом з іншими підрозділами системи МВС щодня стоять на варті безпеки та правопорядку", – наголосив він.

Також міністр висловив вдячність усім правоохоронцям за зміцнення безпеки та стабільності України та внесок у майбутню перемогу.

Довідка

День Національної подіції України відзначається щорічно 4 липня згідно з указом Президента від 4 квітня 2018 року – на честь події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські склали першу присягу на Софійській площі у Києві.

Як розповів раніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, на фронті перебувають 70% військовослужбовців Національної гвардії, які дають відсіч російським окупантам.

Наразі Національна поліція України формує додаткові бойові підрозділи – ще три зведені стрілецькі бригади загальною чисельністю 8 тис. поліцейських для виконання бойових завдань.

Свіжі дописи

  • Новини

Рішення для перемоги: морська піхота отримала п’ять командних пунктів управління безпілотниками

У межах спільного проєкту фонду "Повернись живим" та групи компаній VIDI під назвою "Драйв розвідки"… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

У київській картинній галереї відкрилася фотовиставка “Не мовчи. Полон вбиває”

У Національному музеї "Київська картинна галерея" відкрилася фотовиставка "Не мовчи. Полон вбиває", яку присвятили жінкам, що… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

Під час останніх атак “Іскандерами” по Одещині та Дніпропетровщині окупанти поцілили по макетах літаків

російські загарбники нещодавно завдали удару по аеродрому в Дніпропетровській області та атакували Одеську: українські захисники… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • What’s Going On

5 головних рішень тижня — 2500 дронів від Латвії, а українські дрони почнуть купувати через Prozorro

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: 🇱🇻 У липні… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

Українська співачка Федишин на зібрані на концертах $300 тисяч купила 60 авто для ЗСУ

Під час благодійного туру Сполученими Штатами Америки та Канадою, який тривав у травні та червні,… Читати більше

Saturday July 6th, 2024
  • Новини

У столиці відреставрували хрест Софійського собору

У Києві фахівці завершили реставрацію центрального хреста Софійського собору. Про це повідомив перший заступник генерального… Читати більше

Saturday July 6th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.