Станція сортування “Україна без сміття” запрошує на ідеальний pet-friendly вихідний: у чому рішення

18 травня Україна без сміття (УБС) запрошує пет-батьків і їх улюбленців на POOP DAY – захід, що об'єднує турботу про тварин і Природу. Подарунки й смаколики, нові друзі й позитивні емоції, фотозйомка і корисна інформація чекатимуть в Києві на станції сортування сміття УБС (вул. Саперно-Слобідська, 25/4).  

Про це пише Рубрика, посилаючись на організаторів.

У чому проблема?

Напевно кожен власник чотирилапого друга чув у громадських місцях зауваження:

  • "до нас з собаками не можна!",
  • "приберіть собаку!",
  • "не гуляйте тут!".

Обурення найчастіше викликають не самі тварини, а можливі наслідки їх візиту – Pooops.

Cобачі купки – це один з найпоширеніших видимих видів відходів у місті, які можуть шкодити мешканцям і ландшафту – "випалювати" траву на газоні, ставати негодящою іграшкою для малих дітей, розповсюджувати небезпечні бактерії та хвороби. 

Невже проблему собачих екскрементів неможливо вирішити, а песики будуть небажаними гостями в громадських закладах? 

Яке рішення?

Соціальне підприємництво "Україна БЕЗ сміття" знається на питаннях засмічення як ніхто інший. У День Європи 18.05.2024 команда УБС готує для киян незвичайну тематичну подію – HAPPY POOP DAY.

Pet-friendly простір станції сортування сміття в Києві чекатиме на власників собак і їх улюбленців в суботу з 12:00 до 15:00, щоб привернути увагу до європейської культури прибирання за чотирилапими, отримати в подарунок біорозкладні пакетики для собачих відходів, смакувати незвичні смаколики і зробити професійні фото з улюбленцями на згадку.

Подія об'єднує турботу про тварин, про наш спільний простір, повагу один до одного, до теперішнього та майбутнього. Коли ти прибираєш за собакою –  зменшуєш кількість відходів у місті.

Як це працює?

Захід відбудеться на території станції сортування "Україна БЕЗ сміття" та буде проходити за адресою вул. Саперно-Слобідська, 25/4.

Початок о 12:00. Простір "Україна БЕЗ сміття" – пет-френдлі: приходьте зі своїми улюбленцями! В УБС раді вітати всіх!

Головні акценти заходу:

Love is… прибирати за ними 💩 навіть в кущах під зливою.

Поспілкуємось про міське забруднення, важливість прибирання відходів, бо коли насправді любиш тварин і Природу, необхідно думати й про такі деталі.

Щоб прибирання не створювало ще більше пластику, УБС вирішили винагородити гостей. 100 перших відвідувачів безоплатно отримають набори біорозкладних пакетиків для прибирання відходів від українського бренду Ecomazing.

Фото: Україна без сміття

В цей день також можна буде підтримати громадську організацію із захисту прав тварин URSA – відбудеться збір коштів для допомоги безпритульним тваринам. Задонатити можна буде як готівкою, так і переказом коштів.

Пограємо в тематичний Kahoot про життя чотирилапих, пригощатимемо солодощами в кав'ярні УБС, зробимо на згадку професійні фото з улюбленцями (на локації буде фотограф). Після заходу слідкуйте за сторінками УБС у соціальних мережах, щоб отримати фото.

Фото: Україна без сміття

Що?

HAPPY POOP DAY – захід, що об'єднує турботу про тварин і Природу. Відвідати подію можна безоплатно.

Де?

В Києві на станції сортування "Україна БЕЗ сміття" (вул. Саперно-Слобідська, 25/4).

Коли?

18.05.2024 з 12:00 до 15:00.

Вхід вільний! Приходьте за знаннями й емоціями, долучайтеся до руху за чисте та здорове середовище! 

Нагадаємо, що купуючи товари в одноразовій упаковці, споживачі можуть несвідомо стати "спонсорами" повномасштабної війни в Україні, яку розвʼязала росія. "Рубрика" пояснює, як саме це відбувається й що можна зробити. Читайте докладніше у нашому матеріалі: "Одноразовий пластик не лише забруднює довкілля, а й допомагає росії: як це працює і що робити?"

Свіжі дописи

  • Новини

11 червня графіки відключень електроенергії діятимуть з 14:00

Енергетики оголосили про застосування графіків погодинних відключень електроенергії 11 червня по всій Україні. Про це повідомила компанія… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

Напад на волонтерку в столиці: суд відправив під нічний домашній арешт 70-річного киянина

Суд призначив запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту підозрюваному у хуліганстві 70-річному киянину, що… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

Близько половини країн на Саміті миру будуть представлені главами держав та урядів, – президентка Швейцарії

Близько половини з 90 наразі зареєстрованих країн-учасниць Глобального саміту миру у Бюргенштоці будуть представлені главами… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

Окупанти створюють на Харківщині загороджувальні загони з “кадирівців”, – речник

Війська рф розміщують загороджувальні загони "кадирівців" на кордоні з Харківською областю. Про це повідомив в… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

Ukraine and Netherlands leaders discuss air defense, joint production, and tech exchange to bolster national defense

Prime Minister of Ukraine Denys Shmyhal met in Kyiv with the Minister of Defense of… Читати більше

Monday June 10th, 2024
  • Новини

У Бєлгородської області на міні підірвалися три окупанти та оператор пропагандистського телеканалу

У російському місті Шебекіно Бєлгородської області на міні підірвалися три окупанти та оператор пропагандистського телеканалу… Читати більше

Monday June 10th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.