Виступ України на Євробаченні-2024: де і коли можна подивитися перший півфінал

7 травня у шведському Мальме відбудеться перший півфінал "Євробачення-2024", де 15 учасників будуть змагатися за право представити свою країну у фіналі.

Про це повідомляє Суспільне.Культура.

Нагадаємо, що Україну у цьому півфіналі представлятимуть дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria", а їх виступ заплановано під пʼятим номером.

Телеканал Суспільне Мовлення забезпечить пряму трансляцію "Євробачення" на кількох платформах, включаючи телебачення та цифрові платформи, щоб глядачі мали можливість дивитися подію онлайн.

Де транслюватимуть пісенний конкурс:

Півфінал розпочнеться 7 травня о 22:00.

Як і де можна проголосувати?

Голосування у півфіналі розпочнеться після виконання останньої пісні й триватиме приблизно 15–25 хвилин.

Глядачі матимуть можливість віддати свої голоси за допомогою застосунків для iOS, Android або Windows. Зокрема, через цей додаток можна буде голосувати з країн, які не беруть участь у конкурсі.

Також із країн, які не беруть участь у конкурсі, можна проголосувати через спеціальний сайт. Голосування для таких глядачів розпочнеться після закінчення трансляції другої генеральної репетиції обох півфіналів напередодні ввечері та завершиться на початку прямого ефіру.

У півфіналах можуть голосувати лише глядачі тих країн, які беруть участь у відповідному півфіналі. Тобто в Україні можна віддати свої голоси лише 7 травня. У першому півфіналі зможуть проголосувати глядачі з Німеччини, Швеції та Великої Британії, а у другому — з Франції, Італії та Іспанії.

Кожен глядач може проголосувати до 20 разів за представників країн, які йому подобаються.

Нагадаємо, що в Україні у соцмережах до "Євробачення-2024" запустили глобальний проєкт на підтримку українських жінок "СвітНаЇїПлечах".

Флешмоб — спільна  ініціатива організації BRAND UKRAINE та Міністерства закордонних справ України. Він стартував у соціальних мережах цифрової екосистеми України Ukraine.ua Facebook, Instagram та  LinkedIn, що сумарно охоплюють понад 3 млн читачів з усього світу, та став частиною ширшої кампанії на підтримку участі України в Євробаченні-2024.

Також раніше у Швеції відбулась урочиста церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2024". Представниці від України alyona alyona та Jerry Heil вийшли на доріжку з великоднім кошиком.

Свіжі дописи

  • Новини

В Україні відзначають День пам’яті жертв політичних репресій: Зеленський із дружиною відвідали “Биківнянські могили”

Сьогодні, 19 травня, в Україні відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. Президент Володимир Зеленський із… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Війська рф вдарили ще й по Куп’янському району: від влучань загинули 5 мешканців

Російсько-окупаційні війська 19 травня завдали ударів по Куп’янському району Харківської області: відомо про загиблих та… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Міністр оборони Британії вважає росію та Китай “прямою загрозою”

У Великій Британії стурбовані тісними відносинами між Москвою та Пекіном, і вважають, що росія та… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

У ДПСУ розповіли, чи будуть випускати чоловіків за кордон без оновлених військових даних

Прикордонники не будуть перевіряти, чи оновлені у чоловіків призовного віку, яким дозволений виїзд за межі… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

Знай наших: збірна шаблісток України здобула перше командне золото на Кубку світу в Пловдиві

 У болгарському місті Пловдиві на Кубку світу з фехтування українські шаблістки здобули золото. Про це… Читати більше

Sunday May 19th, 2024
  • Новини

У Сумах для ветеранів та цивільних запрацював реабілітаційний спецпроєкт: у чому рішення

У Сумах стартував інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, до якого можуть долучитися ветерани та цивільні особи, який… Читати більше

Sunday May 19th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.