Новини

Президент звільнив Вітюка з посади начальника Департаменту кібербезпеки СБУ

Президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Іллі Вітюка з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України.

Відповідний указ №257/2024 оприлюднений на сайті глави держави, передає Рубрика.

«Звільнити Вітюка Іллю Анатолійовича з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України», – йдеться у документі.

Також Зеленський провів ряд перестановок в обласних управліннях Служби безпеки України.

Указом №258/2024 було звільнено Нєвєдрова Дмитра з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області. А вже наступним указом Нєвєдрова призначено на аналогічну посаду у Дніпропетровській області.

Указом №260/2024 було звільнено Кононенка Сергія з посади начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області. А наступним указом Кононенка призначено на аналогічну посаду в Закарпатській області.

Указом №262/2024 було звільнено Рудницького Івана з посади начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області. Наступним указом Рудницького призначено на аналогічну посаду у Волинській області.

Указом №264/2024 було звільнено Лисененка Миколу з посади начальника Управління Служби безпеки України у Волинській області. Наступним указом його було призначено на аналогічну посаду в Миколаївській області.

Що відомо про Вітюка

Нагадаємо, на початку квітня журналісти "Слідство.Інфо" оприлюднили матеріал, у якому стверджували, що родичі Вітюка мають елітну нерухомість. Зокрема, його дружина придбала квартиру вартістю 20 млн гривень, яка знаходиться в центрі Києва.

За кілька днів після того, як було оприлюднено розслідування, його автору вручили повістку. Видання "Слідство.Інфо" звинуватило Вітюка у спробі помсти за допомогою співробітників ТЦК.

Голова СБУ Василь Малюк на тлі таких скандалів вирішив усунути Вітюка від виконання обов'язків. Його відправили на фронт.

При цьому Національне агентство з протидії корупції розпочало перевірку способу життя Вітюка через інформацію у ЗМІ.

Свіжі дописи

  • Новини

Генштаб: на Харківському напрямку Сили оборони рішучими діями примусили значно знизити активність ворога

Воїни ЗСУ продовжують захищати зайняті рубежі та проводять заходи для недопущення просування противника в глибину… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Партнерство Китаю та росії іде на користь стабільності у світі, – Сі на переговорах із путіним

Голова КНР Сі Цзіньпін на переговорах з очільником росії володимиром путіним пообіцяв залишатися добрим сусідом… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

В Україні сьогодні відзначають День вишиванки

Традиційно в Україні в третій четвер травня відзначають День вишиванки. У 2024 році його відзначають… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Ukraine’s attack on Belbek airfield in Russian-occupied Crimea destroys planes, anti-aircraft missile complex, and fuel warehouse

Overnight on May 15, in the occupied Crimea, an attack on the Belbek military airfield… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

US Helsinki Commission urges US encouragement of strikes on Russian targets, not just permission

The US should authorize Ukraine to use American weapons to strike against the Russian Armed… Читати більше

Thursday May 16th, 2024
  • Новини

Війська рф просунулися не більше ніж на 8 км від кордону на півночі Харківщини, – ISW

Російські загарбники просунулися не більше ніж на 8 кілометрів від кордону в північній частині Харківської… Читати більше

Thursday May 16th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.