У Харкові розпочався марш на підтримку ЛГБТ-спільноти

[/caption]Колонну участников мару со всех сторон охраняют сотрудники полиции и военнослужащие Национальной гвардии. Всех участников, которые приобщаются к колонне, осматривают правоохранители.

Участники марша требуют расследования нападений на представителей ЛГБТ-сообщества, выступают против дискриминации по признакам гендерной самоидентификации или сексуальной ориентации, буллинга, а также выступают за равный доступ ко всем государственным институциям.

Всего в марше принимают участие 8 организованных колонн (граждане, которые регистрировались группами). Кроме этого, к колоннам присоединились рядовые граждане, представители общественных организаций и т.д.

Фото: Бабель

Фото: Бабель

Большинство участников акции надели медицинские маски, чтобы предотвращать распространение коронавируса.

Охрану общественного порядка осуществляют несколько сотен сотрудников полиции и Национальной гвардии Украины. На площади Свободы сосредоточена специальная техника правоохранителей, в том числе автозаки.

К "Прайд-маршу" возле памятника Тарасу Шевченко на улице Сумской прошла акция в поддержку традиционный семейных ценностей. В ней приняли участие около 50 представителей общественных организаций "Традиции и порядок" и "Фрайкор".

На площади Свободы плакаты с надписями "Нет гомодиктатуре" и "Не трогайте исторический центр" сегодня появились на палатке "Все для победы".

[/caption]Колону учасників мару з усіх боків охороняють працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії. Усіх учасників, які долучаються до колони, оглядають правоохоронці.

Учасники маршу вимагають розслідування нападів на представників ЛГБТ-спільноти, виступають проти дискримінації за ознаками гендерної самоідентифікації чи сексуальної орієнтації, булінгу, а також виступають за рівний доступ до всіх державних інституцій.

Усього в марші беруть участь 8 організованих колон (громадяни, які реєструвалися групами). Крім цього, до колон приєдналися пересічні громадяни, представники громадських організацій тощо.

Фото: Бабель

Фото: Бабель

Більшість учасників акції вдягнули медичні маски, щоб запобігати поширенню коронавірусу.

Охорону громадського порядку здійснюють кілька сотень працівників поліції та Національної гвардії України. На площі Свободи зосереджена спеціальна техніка правоохоронців, у тому числі автозаки.

До "Прайд-маршу" біля пам'ятника Тарасу Шевченку на вулиці Сумській пройшла акція на підтримку традиційний сімейних цінностей. У ній взяли участь близько 50 представників громадських організацій "Традиції і порядок" та "Фрайкор".

На площі Свободи плакати з написами "Ні гомодиктатурі" та "Не чіпайте історичний центр" сьогодні з'явилися на наметі "Все для перемоги".

Свіжі дописи

  • Новини

Україна отримає від США передові ударні дрони з вогнепальною зброєю

Україна отримає від Сполучених Штатів Америки передові ударні дрони з вогнепальною зброєю на борту виробництва… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Уряд виділив 1 млрд гривень на закупівлю шкільних автобусів: у пріоритеті прифронтові та прикордонні регіони

Українські школи у низці областей отримають шкільні автобуси. Уряд ухвалив постанову, яка передбачає розподіл коштів із держбюджету… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Генштаб: ЗСУ утримують позиції та відбивають штурми ворога на декількох напрямках, за добу зафіксовано 97 боєзіткнень

Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Загалом протягом минулої доби на фронті… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Кабмін створив групу щодо конфіскації російських активів за кордоном

Кабінет міністрів оновив склад робочої групи, яка займається розробкою механізмів відшкодування та створив робочу підгрупу з… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

IT коаліція надала Україні обладнання на 900 тисяч євро

ІТ-коаліція на чолі з Естонією та Люксембургом надала Україні ноутбуки, монітори та інше комунікаційне обладнання… Читати більше

Friday May 3rd, 2024
  • Новини

Говорити про відкриття нової лінії фронту поки зарано, – голова Харківської ОВА про ситуацію у регіоні

Російські війська активізували штурмові дії на окремих ділянках лінії зіткнення на Куп’янському напрямку. Періодично ворог… Читати більше

Friday May 3rd, 2024

Цей сайт використовує Cookies.