fbpx
Фото 20:32 03 Aug 2021

Під білоруським посольством пройшла акція пам'яті Шишова

Фото: РБК-Україна

[/caption]

Акція пам'яті Шишова під посольством Білорусі

Фото: УП

Люди держат фото Шишова, на которых написано "Светлая память герою свободной Беларуси".

Участники принесли с собой бело-красно-белые флаги Беларуси, фотографии Шишова и цветы.

Акція пам'яті Шишова під посольством Білорусі

Фото: УП

Как сообщала Рубрика, 2 августа сожительница Виталия Шишова сообщила в полицию, что он не выходит на связь. На его поиски направили все очередные наряды столичной полиции. По предварительным данным, он вышел утром на пробежку и не вернулся.

Утром 3 августа стало известно, что Шишова нашли повешенным в одном из киевских парков, недалеко от места его проживания.

Белорусский дом в Украине заявил, что за его главой Виталием Шишовым следили, и полиция об этом знала.

В межфракционном депутатском объединении "За демократическую Беларусь" считают, что министр внутренних дел Денис Монастырский должен взять расследование смерти председателя Белорусского дома в Украине Виталия Шишова под личный контроль, поскольку к этому могут быть причастны белорусские спецслужбы.

В полиции сообщили, что на теле главы Белорусского дома Виталия Шишова эксперты обнаружили царапины. Там не исключают версию об убийстве с имитированием самоубийства.

Спикер президента Сергей Никифоров заявил, что президент Украины Владимир Зеленский держит на контроле дело о смерти главы Белорусского дома в Украине Виталия Шишова.

[/caption]

Акція пам'яті Шишова під посольством Білорусі

Фото: УП

Люди тримають фото Шишова, на яких написано "Світла пам'ять герою вільної Білорусі".

Акція пам'яті Шишова під посольством БілорусіУчасники принесли з собою біло-червоно-білі прапори Білорусі, фотографії Шишова та квіти.

Акція пам'яті Шишова під посольством Білорусі

Фото: УП

Акція пам'яті Шишова під посольством БілорусіЯк повідомляла Рубрика, 2 серпня співмешканка Віталія Шишова повідомила в поліцію, що він не виходить на зв'язок. На його пошуки направили всі чергові наряди столичної поліції. За попередніми даними, він вийшов вранці на пробіжку і не повернувся.

Зранку 3 серпня стало відомо, що Шишова знайшли повішеним в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання.

Білоруський дім в Україні заявив, що за його главою Віталієм Шишовим стежили, і що поліція про це знала.

У Міжфракційному депутатському об'єднанні "За демократичну Білорусь" вважають, що міністр внутрішніх справ Денис Монастирський має взяти розслідування смерті голови Білоруського дому в Україні Віталія Шишова під особистий контроль, оскільки до цього можуть бути причетні білоруські спецслужби.

У поліції повідомили, що на тілі глави Білоруського дому Віталія Шишова експерти виявили подряпини. Там не відкидають версію про вбивство з імітуванням самогубства.

Речник президента Сергій Никифоров заявив, що президент України Володимир Зеленський тримає на контролі справу про смерть очільника Білоруського дому в Україні Віталія Шишова.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: