fbpx
14:07 10 Jan 2021

Військові привезли воду для жителів Торецька

Фото: Пресслужба штабу ООС

[/caption]"Военнослужащие операции Объединенных силы постоянно помогают местному населению Донбасса и жителям прифронтовых населенных пунктов. На этот раз они тоже не оставили людей в беде и сегодня, 10 января, военные одного из подразделений, входящего в Объединенные силы, подвезли населению прифронтового Торецка запас питьевой воды", – сообщают в штабе.

Вода для жителів ТорецькуКроме того, 9 января ремонтной бригадой было осмотрено два участка поврежденного водопровода, на одном из которых проведен ремонт. 10 января работы по восстановлению водоснабжения были продолжены.

Напомним, 8 января пророссийские боевики дважды открывали огонь против ремонтной бригады, которая пыталась восстановить водопровод.

[/caption]"Військовослужбовці операції Об'єднаних сили постійно допомагають місцевому населенню Донбасу та мешканцям прифронтових населених пунктів. Цього разу вони теж не залишили людей в біді і сьогодні, 10 січня, військові одного з підрозділів, що входить до Об'єднаних сил, підвезли населенню прифронтового Торецька запас питної води", – повідомляють у штабі.

Вода для жителів ТорецькуОкрім того, 9 січня ремонтною бригадою було оглянуто дві ділянки пошкодженого водогону, на одній з яких проведено ремонт. 10 січня роботи з відновлення водопостачання були продовжені.

Нагадаємо, 8 січня проросійські бойовики двічі відкривали вогонь проти ремонтної бригади, яка намагалася відновити водогін.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: