fbpx
Сьогодні
PR 15:23 03 Лис 2023

Ідеї креативних подарунків чоловікам на Новий рік від Wooden Page

Обирати подарунки на Новий рік важлива частина підготовки до святкування. Часто в цей період всі в пошуках креативних ідей, адже всім хочеться здивувати та подарувати приємні емоції своїм рідним. Творча майстерня Wooden Page кожного року допомагає своїм клієнтам з цією непростою задачею, особливо коли мова йде про подарунки чоловікам. 

Якщо Ви в пошуках подарунка чоловіку, тату чи хлопцю, пропонуємо звернути увагу на креативні  та нестандартні  варіанти від майстерні Wooden Page:

  • пивні бокси з індивідуальним гравіюванням (бокс можна доповнити пивним келихом з цікавим малюнком чи фразою);
  • дерев'яний набір шампурів з додатковими аксесуарами (чарками, віялами для розпалювання вогню);
  • термочашки з персоналізованим нанесенням;
  • скарбнички для грошей в цікавій формі (мотоцикл, машина тощо);
  • підставки для ігрових консолей, органайзери для гаджетів;
  • шкіряні теки, блокноти з оригінальним гравіюванням.

Це далеко не весь список ідей, які можна знайти на сайті майстерні. Переходьте прямо зараз та самі в цьому переконайтесь.

Ідеї креативних подарунків чоловікам на Новий рік від Wooden Page

Безпрограшний подарунок чоловіку на Новий рік

Для тих, хто не має часу на пошук крутих подарунків на Новий рік пропонуємо обрати скарбнички для грошей з персональним гравіюванням. Чому саме скарбнички в якості подарунка чоловіку? Дерев'яні скарбнички від Wooden Page чудовий спосіб здивувати та порадувати кохану людину. У кожного з нас є мрія або мрії, які відкладаються через низку факторів (не на часі, немає коштів на реалізацію, мрія забулась з плином часу тощо). А скарбнички, саме той сувенір, що допоможе згадати про свої бажання та зробити перший крок назустріч мрії.

Подарунок чоловіку чи тату на Новий рік не обов'язково повинен бути лише практичного характеру. Він повинен викликати яскраві емоції та радувати отримувача. Нанесення персоналізації допомагає створити унікальний подарунок, який підкреслює індивідуальний стиль отримувача. Скарбничка для грошей з цікавим малюнком, написом чи фразою доповнить інтер'єр кімнати та буде приносити користь щодня.

Ідеї креативних подарунків чоловікам на Новий рік від Wooden Page

Особливість дерев'яних скарбничок від Wooden Page

Творча майстерня Wooden Page понад 10 років виготовляє персоналізовані подарунки та сувеніри з дерева. Тому, коли мова заходить про подарунки на Новий рік, ми сміливо рекомендуємо звернути увагу саме на скарбнички. Обираючи скарбнички для грошей від Wooden Page в якості подарунка на Новий рік чоловіку, Ви можете  бути впевнені в:

  • широкій лінійці форм та кольорів;
  • оригінальних дизайнах, розроблених індивідуально під ваш запит;
  • високій якості продукції та сучасним методам нанесення;
  • професійній роботі команди, яка швидко та якісно опрацьовує ваші запити;
  • індивідуальному підходу до кожного клієнта (нашу продукцію неможливо знайти у звичайному магазині, адже кожний виріб розроблений спеціально під побажання замовника);
  • гнучкій системі знижок для постійних та корпоративних клієнтів;
  • швидкому та вчасному виготовленню продукції в чітко обговорені терміни;
  • доставці готової продукції по всій території України та за кордон. 

Майстерня Wooden Page розробила спеціальну лінійку скарбничок, які ідеально підходять в якості подарунка чоловіку, тату, хлопцю чи сину. Відповідні кольори, форми та дизайни підібрані таким чином, щоб вражати своїх отримувачів та дарувати приємні емоції. Також на сайті майстерні представлена нова лінійка скарбничок з символом року. Завітайте на сайт Wooden Page та обирайте стильні подарунки для чоловіків на Новий рік прямо зараз.

На правах реклами

658

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: