fbpx
Сьогодні
Огляд 16:25 16 Лип 2018

Підсумки медіатижня: ривок Авакова та Савченко й відсутність Тимошенко

«Рубрика» спільно з аналітичною компанією Corestone Group запускає спецпроект «Підсумки медіатижня». Щотижня, у понеділок, ми публікуватимемо результати моніторингу інформаційного простору на предмет динаміки висвітлення «топів» українського політикуму і тенденційних змін. Висновки за 9-15 липня 2018 року – перед вами.

Підсумки Медіатижня. Рубрика і Corestone Group

Натисніть, щоб збільшити

Окрім Президента та Прем'єра тільки дві персони показали збільшення охоплення одночасно на ТБ та в Інтернеті. Це Надія Савченко, за обранням запобіжного заходу якої уважно стежили усі ЗМІ й яка знову оголосила голодування. Та керівник МВС, проти сина якого САП закрила кримінальне провадження щодо т.зв. «рюкзаків Авакова». Хоча, варто відзначити, що сам Арсен Аваков намагався «перебити» кримінальну тему жінками-поліцейськими, опублікувавши пост у FB про чисельність прекрасної статі в системі МВС.

Назар Холодницький, який власне заявив про закриття справи проти сина Авакова, вперше за декілька тижні теж опинився в топі, але тільки в Інтернеті. Хоча в цьому заслуга не тільки «рюкзаків», але й жорсткої критики на адресу керівника НАБУ Артема Ситника.

Серед інших політиків, що одночасно опинились в топі як ТБ, так і Інтернету – Уляна Супрун, яка вже третій місяць поспіль дивує українців розвінчуванням міфів. Цього разу вона «повстала» проти очисних дієт та бахилів у лікарнях. А також розповіла про початок кампанії з вакцинації дорослих від кору.

Й наостанок. Активний сесійний тиждень традиційно вивів у топ на ТБ Андрія Парубія, Олега Ляшка, Артура Герасимова та Юрія Бойка. А от Юлія Тимошенко в телерейтингу вже декілька тижнів поспіль відсутня, а її охоплення в Інтернеті продовжує падати.

Наступні «підсумки медіатижня» – 23 липня.

25
1251

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: