Підсумки медіатижня

Підсумки медіатижня: порятунок моряка, реєстрація кандидатів в президенти, передвиборча програма Зеленського

Спецпроект «Рубрики» спільно з аналітичною компанією Corestone Group. Щотижня, у понеділок, ми публікуємо результати моніторингу інформаційного простору на предмет динаміки висвітлення «топів» українського політикуму і тенденційних змін. Висновки за 7-13 січня 2019 – перед вами.

Цього тижня медіаохоплення Президента Порошенка впало на 39% на телебаченні і виросло на 15% в Інтернеті. Цього тижня Петро Порошенко привіз Томос до Рівного та Вінниці, де провів зустрічі з мирянами та взяв участь у літургії. Президент помилував іранського шпигуна, якого обміняли на українського моряка Андрія Новічкова, засудженого до страти у Ірані за вбивство. Також Президент присвоїв патріарху Філарету звання «Герой України» та отримав орден від Філарета.

На 5% на телебаченні зросло охоплення Олега Ляшка, який закликав переглянути бюджет задля збільшення мінімальної зарплати та заявив про необхідність підвищити пільги громадянам, які доглядають за людьми з інвалідністю.

На 14% на телебаченні впало охоплення Юрія Бойка, який цього тижня подав судовий позов щодо скасування реєстрації партії «Опозиційний блок», яка висунула кандидатом у Президенти України Олександра Вілкула, медіаохоплення якого на ТБ впало на 9% за минулий тиждень.

На 37% на телебаченні і на 222% в Інтернет-ЗМІ збільшились показники охоплення Анатолія Гриценка. Цього тижня він офіційно став кандидатом у Президенти та провів Форум демократичних сил, на якому його як кандидата офіційно підтримали Віктор Чумак, Микола Томенко, Єгор Фірсов, Мустафа Найєм та Микола Катеринчук.

Більш ніж на 1000% на телебаченні зросло охоплення Андрія Садового, який цього тижня офіційно зареєструвався кандидатом у Президенти України.

На 575% на телебаченні зросли показники охоплення лідера соціал-демократів Сергія Капліна, який також цього тижня став одним з перших офіційно зареєстрованих кандидатів у Президенти.

Більш ніж на 1000% на телебаченні та на 121% в Інтернеті зросли показники медіаохоплення Павла Клімкіна, який закликав залишити чинною заборону в'їзду дорослим чоловікам з РФ до України та заявив, що найближчим часом Україна не стане повноправним членом ЄС.

На 35% в Інтернеті зросли показники охоплення Володимира Зеленського, який закликав виборців допомогти йому скласти передвиборчу програму, написавши в соцмережах 5 основних пунктів, які мають бути у ній враховані.

На 210% зросли показники охоплення омбудсменки Людмили Денісової в Інтернет-ЗМІ, в першу чергу через активне коментування нею ситуації з ходом звільнення українського моряка Андрія Новічкова та обставин навколо полонених українських моряків в РФ.

Інші «підсумки медіатижня» від Corestone Group читайте за лінком.

Свіжі дописи

  • Кейси

“Створюємо спільноту, де місце є кожному”: як на Одещині працює театр “Толерантність”

Тут молоді з ментальною інвалідністю допомагають самореалізуватися, відкрити нові таланти та знайти свою спільноту. “Рубрика”… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Що відбувається

Обмеження консульських послуг для чоловіків призовного віку: пояснюємо, що з цим не так

Українським чоловікам призовного віку, які перебувають за кордоном, обмежили доступ до послуг українського консульства. Такі… Читати більше

Friday April 26th, 2024
  • УрбанРубрика

“Ми не просто місце трагедії, ми хочемо бути місцем українського успіху”: головні рішення з ідеатону Unlock Bucha

У Бучі 18-20 квітня 2024 року провели ідеатон Unlock Bucha. Він об’єднав між собою представників… Читати більше

Friday April 26th, 2024
  • Інвестиційні рішення

Інвестиції у мистецтво: як це працює в Україні й скільки коштів треба для старту

“Рубрика” пояснює, яким може бути інвестування у мистецтво, на яких українських митців слід звернути увагу… Читати більше

Thursday April 25th, 2024
  • Кейси

У Пущі Водиці хочуть відбудувати теплицю для дітей: навіщо це рішення та як допомогти?

“Рубрика” розповідає про маленький, але важливий кейс відбудови, якому ще належить відбутися. Долучитися до допомоги… Читати більше

Thursday April 25th, 2024
  • Здоров’я

Що дають тейпи і як не змарнувати час та кошти на недієве лікування? Відповідають лікарі

Тейпи продовжують набирати популярність. Проте чи така вона заслужена? “Рубрика” вирішила розібратися, що таке тейпи… Читати більше

Wednesday April 24th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.