fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 20:00 24 Гру 2020

"Сенсаційний парфум". Який він — аромат української жінки?

Parfum Büro представили ексклюзивний парфум #ВОНА, присвячений сучасним українкам

Бути сильною і амбітною? Чи лагідною та доброю? Не треба обирати, коли можна залишатися просто собою. Ми всі поєднуємо в собі різні ноти, і розкриваються вони у нас теж по-різному. Саме таким є і новий аромат #ВОНА від парфумерів з бутику Parfum Büro, який стане ідеальним подарунком для дівчини, дружини, сестри, мами, бабусі, врешті-решт, для самої себе — кожна українка впізнає у ньому себе. І кожна зробить це по-своєму.  

Мистецтво бути українкою

Знайти ідеальні для себе парфуми задача не з простих. Планка стоїть висока: це мав би бути аромат, що підкреслює індивідуальність і пасує до будь-якого настрою та події: від затишного ранку вихідного дня до шаленого робочого тижня або розкішного святкового вечора. А ще додає впевненості й водночас розслабленості, кидає виклик і дає відчуття безпеки. Український парфумер, засновник та ідейний натхненник бутику нішевої парфумерії Parfum Büro, Дмитро Слесарев з допомогою французького колеги Франсуа Еніна вирішив створити саме такий аромат аромат на всі випадки життя, для кожної українки, який при цьому розкривався б на кожній жінці по-своєму. І їм це вдалося! 

"Зараз для мене всі слова про аромат, його піраміду, ноти верху чи бази є зайвими. Він настільки індивідуально розкривається на кожному, що я не втомлююсь дивуватися. Для когось це легкість на початку і глибокі, сильні ноти після розкриття. Для інших – це ефект вибуху одразу і повного заспокоєння з часом… Ми отримали справді дивовижний ефект. Настільки ж дивовижний, як українка", ділиться парфумер. 

Для створення аромату, який був би ідеальним ДЛЯ українок і був би цілком ПРО них, команда творців провела справжнє польове дослідження: крім опитувань жінок, парфумери вивчили роль українки у мистецтві. Так їм вдалося створити аромат, який сам став віддзеркаленням мистецтва мистецтва бути українкою. 

Parfum Büro #ВОНА

Про що #ВОНА?

У колаборації з французькими колегами на основі опитування, спочатку Parfum Büro створили 3 аромати: 

  • перший — легкий та свіжий. Подих весни на початку березня; 
  • другий — терпкий та фактурний. Підкорює своєю елегантністю; 
  • третій — складніший. Справжня зброя у підкоренні навколишніх. 

Як поєднати непоєднуване? Легкість, терпкість, глибинність? Як це вдається українкам? Знаємо лише ми з вами — українки, які поєднують у собі непоєднуване щодня, а ще творці аромату #ВОНА:

"Це було складно. Ви, українці, а особливо українки, справді трохи божевільні! Вловити цей момент, передати цю різноплановість… Як?" — згадує Франсуа Енін.

Врешті, парфумерам це вдалося. Яким же є аромат #ВОНА? Якщо ви спитаєте тих, хто був у Парижі про їх враження від Ейфелевої вежі, то отримаєте дуже різні відповіді. Хоча всі вони дивились на один і той самий об'єкт. Але вони дивились під різними кутами, в різному настрої, восени чи влітку, ввечері чи зранку… 

Parfum Büro #ВОНА

Такою є і #ВОНА. Ніхто інший не може дати однозначну характеристику чи описати аромат кількома словами. Це можете зробити лише ВИ. Будьте різною — будьте самою собою. Вирішувати, яка Ви сьогодні — лише Вам. А влучні парфуми допоможуть створити настрій, не доповнять Вас, але зобразять Вас такою, якою Ви є — прекрасною українкою. 

Зустріти Новий рік у гармонії з собою — що може бути кращим подарунком? Зробіть його собі або близькій людині — і нехай наступний рік мине так, як ви його зустрінете.

Parfum Büro #ВОНА

Реклама на сайті "Рубрика"

2941

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: