fbpx
Сьогодні
Промо 12:25 09 Січ 2019

За розміром, красою і ціною: ТОП-3 найбільш незвичайних сумок за всю історію моди

Гігантська сумка Kelly / Фото з офіційного сайту Hermes

Кажуть, без сумки – як без рук, і є в цьому частка правди. Необхідність купити портфель, рюкзак або барсетку хоч раз в житті виникає у кожної сучасної людини. І питання не тільки в функціональності закладу. Шкіргалантерея – це частина нашого образу, а тому ми завжди хочемо вибрати найкращий саквояж, найстильніший клатч, щоб вигідно виділятися «з натовпу».

Вироби, фото яких ви тут бачите, – переможці в рейтингу «най-най». Цей незвичайний каталог ми склали, виходячи з переліку характеристик, що пред'являються покупцем в момент вибору сумки. Йдеться про розмір, дизайн та вартість. І відразу ж обмовимося: асортимент звичайного бутіка не включає представлені екземпляри, хоча деякі згадані марки в добірці інтернет-магазину Імідж все ж представлені.

У вас є унікальна можливість порівняти моделі «топа» з арсеналом домашніх сумок. Хто знає, а раптом незаперечний претендент на сходинку в книзі досягнень Гіннеса «мешкає» у вашій шафі?

Вибір креативних: найбільш незвичайна

Якщо у вашому улюбленому магазині проходить розпродаж жіночих клатчей, купіть кілька яскравих екземплярів, щоб повторити експеримент Louis Vuitton. Бренд створив незвичайну модель Tribute patchwork з шматків різних сумок. Ціна шопера – 52 тис доларів.

Втім, в даній рубриці ми зупинимося на іншому «віттоновському» експерименті за 150 тис «у.о.». Незвичайність моделі Urban Satchel в тому, що створена вона зі … сміття! Даний витвір уособлює раціональність людини в «боротьбі» з відходами. Під час суботника, проведеного в 2008 році в одному з міських парків, команда Будинку Louis Vuitton вирішила покреативити – і створити бег зі шматків пластика, картону, пивних кришок, сигаретних пачок. Чек в 150 тис «зелених» став символічним, але за ексклюзивом відразу ж стали полювати любительки рідкісних «штучок» – Періс Хілтон, наприклад.

сумка зі сміття Urban Satchel Louis Vuitton Bag

Коли розмір має значення: найбільша

Офіційно найбільшою сумкою в світі вважається модель, зшита індійськими майстрами в 2003 році. Всередині «поклажі» вільно поселилося 30 осіб! Для виготовлення сумки використовували 12 тис метрів натуральної шкіри і 5 км ниток (зрозуміло, що коштувати недорого такий гігант не буде).

Втім, відвернемося від даного «творчого божевілля» і оцінимо «манію величі» дизайнерів Hermes, які створили 4-метрову модель культової Kelly.

Сумка була зшита в Парижі за 5 місяців, а після презентації в дублінському торговому центрі Brown Thomas, вирушила в Лондон.

Дизайнеры Hermes создали 4-метровую модель сумки Kelly

Коли питання ціни вже не стоїть: найдорожча

Майже 4 млн доларів за «тисячу і одну ніч». В даному випадку ми говоримо про дамську вечірню сумочку 1001 Nights від дизайнерського ательє Паскаля Муавад, створеної в 2010 році. Ювелірну сумку у формі серця офіційно визнали найдорожчою на планеті. В її основі – 18-каратне золото і понад 4,5 тис діамантів загальною брутто 381,92 карат.

Гра рожевих, білих і жовтих «камінчиків» просто заворожує. Автора шедевра (талановитого дубайського дизайнера) добре знають по іншому блискучому творінню, виготовленому для Victoria's Secret. Це Fantazy Bra: бюстгальтер за 11 млн доларів, в якому в 2003 році вийшла на подіум Хайді Клум. Над створенням 1001 Nights працювали більше 4 місяців. Весь цикл робіт, зрозуміло, проводився вручну.

Дамская вечерняя сумка 1001 Nights от дизайнерского ателье Паскаля Муавада. самая дорогая сумка

У світі багато незвичайного – і сумки не виняток. В каталозі бутика Imidge ви, звичайно, не зустрінете модель з газетних клаптів, комп'ютерних клавіатур або старих кубиків-рубик (а існують і такі креативні шедеври!). Зате купити гідний бек з іскрометним логотипом – вийде.

16752

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: