fbpx
Сьогодні
Пограємо? 11:25 09 Лис 2021

Тест: слюсар, оператор верстатів чи кухар — яка ти виробнича професія?

English version here

В Україні близько 9000 тисяч професій та видів робіт. Можеш одразу уявити собі ось цю цифру? Це якщо впродовж року кожної години тестувати одну професію, то навіть не вистачить часу протестувати геть усе.

Тому ми вирішили зекономити кілька годин твого часу на тестування професії, і зробити квіз, у якому в дуже простій формі можна перевірити яка з виробничих професії більше підходить тобі.

Ці професії також тестували в рамках кампанії «Тест-драйв професій для дівчат» Програми «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України».

Летс гоу!

Але пам'ятай, що цей тест не як у школі — тут усі відповіді правильні. І ви можете бути будь-ким, незважаючи на всі стереотипи.

Матеріал підготовлений у рамках інформаційної кампанії «Тест-драйв професій для дівчат», яка спрямована на підвищення обізнаності дівчат та жінок про професії, які можна здобути в закладах професійної освіти, та усунення гендерних стереотипів щодо «чоловічих» та «жіночих» професій. Кампанія відбувається за підтримки Програми ЄС «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України».

Програма EU4Skills фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Фінляндією, Польщею та Естонією. Програма має на меті підтримку реформи профтехосвіти України. EU4Skills працює на національному рівні та в 7 пілотних областях: Вінницькій, Полтавській, Запорізькій, Рівненській, Львівській, Миколаївській та Чернівецькій.

Зміст публікацій є виключною відповідальністю її авторів та не може жодним чином сприйматися як такий, що відображає погляди Європейського Союзу та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії.

1
3101

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: