fbpx
Сьогодні
Дайджест 17:29 27 Тра 2023

5 головних рішень тижня — катер "Буча" та нова допомога від союзників

English version here

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України:

🇯🇵 Японія передала 100 авто і 30 тисяч сухпайків для ЗСУ. Вперше у післявоєнній історії Японії Сили самооборони передають військову техніку воюючій країні.

🇺🇦 В Україні до складу ВМС ЗСУ ввели малий броньований артилерійський катер «Буча». Головне його призначення: патрулювання, захист важливих об'єктів водної інфраструктури та протидія висадкам десантних засобів противника.

⚡️ Парламентська Асамблея НАТО визнала злочини росії проти України геноцидом, а терористичний режим у рф проголосила "рашизмом". В ухваленому документі є підтримка міжнародного трибуналу та допомога Україні.

🚑 Польща передала українській армії 26 машин швидкої допомоги з обладнанням для підтримки під час контрнаступу. Загалом Польща направить 40 таких машин. Також відомо, що країна завершила навчальну місію для майже 200 українських парамедиків із новостворених бригад.

🇩🇪 Німеччина передала Україні новий пакет військової допомоги. До нього увійшли: ППО TRML-4D, безпілотники-розвідники Vector, антидронні системи, машини для прикордонників, вантажівки, пікапи, позашляховики та інше.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Рубрика (@rubryka)

Стежте за медіа рішень "Рубрика" — наближаємо перемогу разом!

1
176

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: