fbpx
Сьогодні
Долучайся! 11:45 16 Бер 2023

Нетворкінг, майстер-клас з журналістики рішень та дискусія англійською: "Рубрика" відзначає 5 років та запрошує на події від редакції

22 березня перше українське медіа рішень "Рубрика" відзначає день народження. Своє п'ятиріччя зустрінемо в добрій компанії змінотворців, читачів та друзів видання. Деталі подій та як долучитися до святкування — нижче

З 2018 року "Рубрика" змінювалась, росла, пережила пандемію та війну, але ні на день не зупиняла роботи. Наша команда щодня працює, створюючи для вас першокласні матеріали. У нашій роботі ми впевнені, що саме рішення змінюють світ на краще.

Цю річницю ми хочемо зустріти разом із нашими колегами, друзями та читачами. Для цього підготували цілих три формати й запрошуємо вас долучитися до святкування.

На честь свого дня народження "Рубрика" проведе три події:

рубрика англійською

  • 21 березня (вівторок) — онлайн захід англомовної "Рубрики" — "Solutions journalism and the russia-Ukraine war". Обговорюватимемо важливість журналістики рішень, а особливо — під час війни, як вона може стати рушієм змін та чи може буквально врятувати життя? Спікери — частина команди англомовної "Рубрики" та її іноземні партнери.

Час проведення: 18:00

Місце проведення: Zoom

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/dbG4Un4rTbGthvAb7 

журналістика рішень україна

  • 22 березня (середа) — офлайн зустріч з редакцією у Києві, панельна дискусія "Рішення під час війни" та розповідь про найкурйозніші наші факапи. Бонусом стануть розіграші символічних призів і смаколики.

Час проведення: 17:00 – 19:00

Про локацію повідомимо зареєстрованим учасникам електронним листом (орієнтовно — центр Києва).

Реєстрація обов'язкова: https://forms.gle/5tJ6ddbA7Q9pkreAA 

Кількість гостей обмежена, тож не зволікайте із заповненням форми!

журналістика рішень україна

  • 23 березня (четвер) — майстер-клас редакторок "Рубрики" Марини Смагіної та Марії Смик про журналістику рішень для колег-журналістів, редакторів та всіх охочих дізнатися більше про те, як працює один із найперспективніших нині напрямків у журналістиці. "Рубрика" — єдине медіа в Україні й одне з небагатьох у Європі, які прицільно розвивають саме журналістику рішень. Крім того, "Рубрика" — єдине медіа з України, яке є членом Solutions Journalism Network — головного агрегатора журналістики рішень, що збирає на своїй платформі найкращі її зразки з усього світу. Уже три роки це наш основний фокус, і досвід роботи та співпраця з міжнародними партнерами дозволяють нам, як нікому, розповідати про журналістику рішень зсередини. 

Час проведення: 11:00

Місце проведення: Zoom

Щоб приєднатися до майстер-класу, зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/ia9Gae3wQeAzvm547 

Реєстрація на всі події обов'язкова.

Це були неймовірні п'ять років, і наразі ми продовжуємо роботу на Перемогу України. Чекатимемо на друзів "Рубрики"! Для нас відзначити свій день народження з вами — нашими читачами — буде за честь 💙

2
1127

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: