fbpx
Сьогодні
Новини компаній 13:18 14 Гру 2022

Найпопулярніші моделі смартфонів Xiaomi у 2022 році: рейтинг "Жжук"

Кінець року — час підбивати підсумки. За 12 місяців покупці часто вибирали техніку Xiaomi та віддавали перевагу певним моделям смартфонів.

Фахівці інтернет-магазину «Жжук» проаналізували найчастіші пошукові запити та покупки смартфонів Xiaomi своїх покупців. І на основі цих даних створили рейтинг найпопулярніших моделей девайсів.

Топ смартфонів у 2022 році

Смартфон Xiaomi — найкращий варіант сучасного пристрою за доступними цінами.

Один з лідерів продажів — Xiaomi Redmi 9A у конфігурації 2/32GB забарвлення Granite Gray та Peacock Green. Надійний, бюджетний варіант. Завдяки потужній батареї на 5000 мАг смартфон протримається до 19 годин роботи в режимі перегляду відео і до 14 годин гри без підзарядки.

Модель оснащена сучасним процесором MediaTek Helio G25. Смартфон швидко реагує на будь-які команди, будь то робота з документами, редагування фото чи проходження ігор.

Основна камера — 13 Мп, фронтальна — 5 Мп. Технологія AI beautify 5.0 забезпечує яскраві та насичені знімки та дивовижні селфі.

Також цього року особливою популярністю користувалися моделі Xiaomi Redmi 9 у конфігурації 4/128GB та Xiaomi Redmi Note 11 4/64GB у відтінках Graphite Gray та Twilight Blue. Остання модель працює на потужному процесорі Qualcomm Snapdragon 680.

У Redmi Note 11 покращена основна камера 50 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп та фронтальна камера на 13 Мп.

Інші популярні моделі:

  • Redmi 10C 4/64 GB Ocean Blue та Mint Green;
  • Redmi 9C NFC 2/32 GB Sunrise Orange;
  • Redmi Note 11 4/128 GB Star Blue.

На що звернути увагу при покупці

Важливий показник, який не впливає на продуктивність — дизайн. Комусь зручні смартфони більше, комусь потрібен компактніший варіант. Колір і матеріал корпусу варто вибирати виходячи з власних переваг.

Насамперед варто визначитися, яка «начинка» має бути у смартфона. Комусь достатньо 16 гігабайтів постійної пам'яті та 2 Гб оперативної, іншим необхідно як мінімум 128 Гб. Також важливо звернути увагу на місткість акумулятора.

Для багатьох смартфон — можливість робити гарні фотографії, тому варто вибирати моделі з основною камерою від 13 Мп.

Не останню роль і додаткові функції. Наприклад, підтримка технології NFC, що дає можливість безконтактної оплати та швидкої синхронізації із периферійними пристроями.

Підібрати потрібний варіант смартфона можна в каталозі інтернет-магазину «Жжук».

21684

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: