fbpx
Сьогодні
Рішення 19:30 23 Вер 2022

Прихистити бездомну тварину не страшно! Як у команді "Рубрики" з'явилася Лея

English version here

З початком повномасштабної війни покинутих тварин на вулицях українських міст стає все більше. У когось загинули власники, когось не взяли з собою під час евакуації, а деяких просто не було чим годувати. 

У чому проблема? 

Притулки переповнені й ледь справляються завдяки підтримці небайдужих людей. Потрібно все: засоби утеплення, ліки, корм, волонтери, які могли б вигулювати та приділяти час. Але найбільше потрібні надійні люди, які готові стати сім'єю для покинутих чи бездомних тварин.

Яке рішення?

Взяти в сім'ю нового улюбленця.

Так і вчинила наша Маруся Мінаєва, арт-директорка "Рубрики". Звісно, крок був не простим та дуже емоційним, але тепер у неї є її власна Лея. Пухнаста красуня з дивовижно сумними очима ні на крок не відходить від нової власниці, ніби боїться загубити її з поля зору. 

Прихистити бездомну тварину не страшно! Як у команді

"Я тільки зайшла у вольєр, а вона підбігла й обійняла мене за ногу. Так і сиділа, не відпускаючи, — згадує Маруся їхню першу зустріч. — Працівниця притулку сказала, що це Лея обрала мене, а не я її. Видно, так воно і є".

взяти собаку з притулку

Взяти в сім'ю тварину — це відповідальний крок, до якого треба підготуватись. Працівники притулків можуть навіть відмовляти тим, хто легковажно ставиться до нових обов'язків, і не віддавати своїх вихованців. 

Але те щастя, яке ви відчуєте з новим другом, точно варте всіх випробувань!

взяти собаку з притулку

Наша Маруся любить Лею навіть тоді, коли та викрадає в неї всі її шкарпетки.

"Здається, це найкраще рішення в такі важкі для всіх часи — завести вірного пухнастого друга, сповненого енергії та любові. Тварини з притулку найвідданіші та вдячні, бо завжди пам'ятають, чого вартує все, що ви для них робите", — каже Маруся.

взяти собаку з притулку

взяти собаку з притулку

взяти собаку з притулку

взяти собаку з притулку

взяти собаку з притулку

1
1302

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Про проєкт

Енциклопедія Екорішень

Ми зібрали для тебе інструкції та рекомендації щодо екологічних рішень найрізноманітніших проблем

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: