fbpx
Сьогодні
Промо 17:20 18 Бер 2020

Жінка-бос: головні правила для успішного ведення бізнесу

Як знайти ту точку опори, аби перевернути світ, ми спитали у професійному ком'юніті Lady Boss Club

Термін "бізнес" є гендерно-нейтральний за своїм характером. Проте стиль і культура ведення бізнесу серед жінок та чоловіків часто мають свої особливості.

Жіночий бізнес-клуб закритого типу Lady Boss Club дарує можливість познайомитися з лаштунками безлічі бізнесів, якими керують жінки, і зруйнувати стереотипи. Прогресивний, масштабний, незалежний жіночий бізнес — це реальність. А внутрішній потенціал, гнучкість, бачення — ці та інші якості часто-густо допомагають жінкам будувати успішні бізнеси. Що ще допомагає сучасній Lady Boss в реалізації задуманого?

1. Уміння формулювати місію бізнесу

Застосовуючи цю особливість у бізнесі, ми можемо не просто продавати свої товари і послуги, а наповнювати кожне придбання або послугу змістом. Якщо закласти правильні цінності у бізнес, клієнт, що поділяє їх, завжди буде асоціювати себе з послугами або товарами, які ви реалізуєте.

Учасниками подібної спільноти можуть бути дуже різні люди. Наприклад, у Lady Boss Club є художниця, яка виставляє свої роботи на зарубіжних маркетплейсах. Покращуючи свої власні можливості бізнесу вона також запустила проект "Арт-Релакс", де кожен бажаючий може відволіктися від рутини, розслабитися і перенести свої емоції на полотно, створивши за час майстер-класу авторську картину.

Вкладаючи в свою справу правильні емоції, у вас обов'язково вийде досягти бажаного результату і донести ідею до аудиторії.

Робота бізнес-клубу побудована за принципом особливої користі для кожного, хто побуває на зустрічі. Ви не просто отримуєте корисну інформацію, а й спілкуєтеся в колі однодумців, проводячи разом дозвілля. Перебуваючи постійно в такому повному потенціалу та ресурсів оточенні, дівчата мотивуються і рухаються вперед до своїх цілей.

Lady Boss Club

2. Увага до деталей

Пильне око до деталей, трендів і вміння вловлювати їх — ключ до успішного розвитку та розширення вашого бізнесу.

І тут можна поділитися прикладами наших учасниць. Будь то б'юті-простір, івент-агентство, бренд блокнотів – у кожному проекті продумано все до мікро-моментів. Завдяки таким деталям вдається сформувати успішний бізнес-концепт: зустрічі потенційних клієнтів, оформлення і супровід в процесі покупки для нагадування і додаткових продажів.

Перебуваючи в правильному товаристві ваш бізнес може почати розвиватися в рази швидше і більш сприятливо, адже навколо вас сотні потенційних клієнтів і партнерів. Ми культивуємо справжню бізнес-дружбу, яка приносить тобі не просто клієнта, а лояльного друга. В цьому криється цінна практична сторона — наявність постійного зворотного зв'язку, відгуків і прямий клієнтський сервіс. Система фідбеку доведена до автоматизму, він приходить до вас з перших вуст і відразу з конкретними пропозиціями щодо вдосконалення. Ну, і куди ж без взаємного піару в соціальних мережах!

3. Відкритість до партнерств

Жінкам зазвичай характерний високий рівень емпатії та інтуїції. А найголовніше — вміння довіряти цим почуттям і "знакам згори". Така "чуйка" дуже часто приводить до запуску партнерських проектів. 

Хочеться відзначити, що у клубі максимально вітаються і підтримуються різні спільні партнерства і ініціативи. Результати таких плідних колаборацій дають можливість для підвищення продажів, а також різні переваги у вигляді знижок, сертифікатів та інших приємних сюрпризів.

Lady Boss Club

4. Сторітеллінг і ораторські навички

Жінки славляться своїм красномовством і вмінням правильно підносити інформацію. Правила ведення сучасного бізнесу вимагають від вас "бути на виду", тому дівчатам легко дається розвиток медійності їх справи. Вони успішно створюють медіа-канали та розвивають соціальні акаунти своїх підприємств.

Природно, ці навички потребують розвитку і вдосконалення. І безліч курсів і марафонів в цьому можуть допомогти. Однак і на території клубу ви зможете досягти успіху в цьому напрямку. Ми організовуємо регулярні клубні зустрічі з презентаціями бізнесів від власниць, проводимо різні воркшопи та дискусії — все, що допомагає відточити свої навички публічних виступів і вміння правильно дебатувати.

5. Змінювати вектор діяльності

Жінки легше зважуються на кардинальні зміни, будь то життєві або професійні зміни. Інколи це створює враження легковажності, де ключове слово — враження. Адже замість того, щоб витрачати час даремно на "непідйомні" проекти, завжди можна віддати голос на користь тих, які дозволять трансформувати бізнес у більш короткі терміни і вивести його на бажаний рівень. А правильне оточення завжди підтримає ваші починання!

Безумовно, підтримка дуже важлива складова успіху. Вона додає впевненості у тому, що ви самодостатні для відкриття нової справи або виведення поточного бізнесу на вищий рівень. І якщо обставини складаються так, що таку підтримку підприємниця не може отримати від сім'ї або найближчих друзів, то в правильному співтоваристві і компанії однодумців вона однозначно буде почутою.

Ну і наостанок.

Ми переконані, що улюблена робота пробуджує тільки кращі якості у дівчатах. А робочий процес дозволяє реалізувати різноманітні амбіції і сміливі бажання. Знаходьте місце, де кожна з нас зможе знайти можливість для втілення своїх бізнес-ідей, опору, однодумців і людей, які стануть вам другою домівкою.

3381

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: