fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 12:05 15 Вер 2021

5 історій появи дитячих світових брендів в Україні завдяки одній компанії з Дніпра

English version here

Peppa Pig

Американські лялечки L.O.L. Surprise!, одяг Carters, угорська головоломка Rubik's, британські герої Peppa Pig мультсеріалу «Свинка Пеппа» – іграшки, які обожнюють діти в Україні та в усьому світі. 

Ці товари у мережі дитячих магазинів потрапляють завдяки дистриб'юторам. Саме дистриб'ютори підтримують безпосередні зв'язки зі світовими виробниками. 

Чітка маркетингова стратегія компанії-дистриб'ютора, робота з усіма дієвими каналами комунікації та надання додаткової цінності продукту робить бренд справжньою легендою, формує батьківську довіру та дитячу любов. Це на власному досвіді просування популярних брендів усвідомила маркетингово-дистриб'юторська компанія товарів для дітей — KIDDISVIT. 

Хітова Пеппа! 

Британський мультсеріал Peppa Pig захопив серця малечі по всьому світу. Пеппа неідеальна, за що її й люблять, бо ідеальність – це нудно! Образ Свинки та персонажів її родини наче з дитячого малюнка. А ігрові набори з героями Peppa Pig у формі сюжетно-рольової гри доносять важливі поняття про сім'ю та дружбу. Ліцензійні іграшки Peppa Pig у портфелі KIDDISVIT невипадково, адже кумедних свинок люблять в українських родинах. А філософія компанії KIDDISVIT – це гра та розвиток виключно через позитив та доброту, що цілком співпадає з філософією бренду Peppa Pig.

2021 KIDDISVIT починає співпрацю з компанією HASBRO по брендам PJ Mask та Peppa Pig.

L.O.L Surprise! – кохання з першого погляду

L.O.L Surprise! – кохання з першого погляду

Для компанії MGA Entertainment, що створила популярну ляльку L.O.L Surprise!, офіційним представником хітових іграшок в Україні та надійним партнером стала компанія KIDDISVIT. Завдяки KIDDISVIT українські дівчата з 2017 року закохані у лялечок L.O.L. Surprise!, які вже кілька років поспіль – ляльки № 1 у світі та міцно тримаються на позиції лідера. 

До речі, компанії MGA та KIDDISVIT успішно співпрацюють з 2004 року. Так результатом цієї співпраці стала поява в Україні таких відомих брендів як Bratz та Lalaloopsy, а вже потім L.O.L Surprise! Na! Na! Na! Surprise, та Rainbow High

Цікаво, що саме українську компанію KIDDISVIT оголосили найкращою у світі компанією-дистриб'ютором для MGA, яка забезпечила найбільший приріст у категорії іграшки для дівчат у 2019 році. 

3Doodler Start – перша дитяча 3D ручка

3Doodler Start – перша дитяча 3D ручка

Бренд 3Doodler Start компанія KIDDISVIT помітила, ще коли засновники бренду Макс Боуг і Пітер Дилворт розмістили проект 3Doodler Start на краудфандинговій платформі Kickstarter – з метою зібрати $30 000 задля старту виробництва. Ідея на той час була революційною: почати 3D друкування не через принтер, а безпосередньо через такий собі міні-пристрій, як ручка. Так з'явилась перша у світі 3D ручка.

KIDDISVIT захопила ідея бренду – та одночасно були сумніви щодо перспектив цього інноваційного продукту, бо ринок міг бути ще не готовий. Та запуск 3Doodler Start справив на український ринок враження, яке можна порівняти з WOW-ефектом. Продажі у перший же рік перевершили усі сподівання! На сьогодні саме 3Doodler Start – дитяча 3D ручка №1 в Україні.

Кубик Rubik's від творця хітової головоломки 

Кубик Rubik's від творця хітової головоломки

Оригінальний кубик Рубіка та інші головоломки від творця цієї легендарної іграшки Ерне Рубіка випускаються виключно під брендом Rubik's Cube, якому вже понад 40 років. KIDDISVIT – єдина компанія в Україні, яка має ліцензійне право на продаж оригінального Rubik's Cube. Складання кубика Рубіка під силу кожному – впевнені у KIDDISVIT. І цей факт доводить 26-разовий чемпіон України зі збирання кубика Рубіка Олександр Іванчак. Хлопець у спідкубінг прийшов у 17 і вже за кілька років став першим в Україні! Рекорд Іванчака – складання головоломки наосліп за 54 секунди – поки не побив ніхто. Чемпіон демонструє бренд Rubik's Cube в Україні та надихає своїм прикладом простих українців підкорити легендарну головоломку.

KIDDISVIT відкриває Carter's в Україні 

Бренд американського одягу Carter's для дітей від 0 до 8 років уже багато років знають і поважають українські батьки. У Штатах – це дитячий бренд №1. На кожну новонароджену дитину у США у середньому припадає близько 10 речей марки Carter's! Донедавна замовити для української малечі цей одяг можна було лише через інтернет. Втім, попит гарячий, бо у пошукових інтернет-ресурсах слово Carter's видає більш ніж 45 тисяч запитів щомісяця. Діалог з компанією Carter's щодо співпраці  втілився у підписання угоди з американським виробником дитячого одягу. На початку 2021 року група компаній KIDDISVIT, до складу якої входить мережа магазинів MYplay, стала офіційним представником бренду Carter's в Україні.

KIDDISVIT відкриває Carter's в Україні

Інформаційна довідка 

KIDDISVIT – маркетингово-дистриб'юторська компанія товарів для дітей. Компанія працює на ексклюзивних умовах безпосередньо з міжнародними компаніями – розробниками та виробниками іграшок, бере активну участь у розробці продукту, адаптуючи його до специфіки українського ринку. 

Асортимент KIDDISVIT включає понад 80 провідних брендів, які охоплюють усі сегменти іграшок і товарів для дітей. Компанія представляє на українському ринку останні досягнення та розробки індустрії іграшок.   

MYplay – український рітейлер дитячих товарів. Перший магазин було відкрито у Дніпрі під брендом MIKKI у 2000 році. Сьогодні мережа MYplay представлена 16-ма магазинами. 

Рубрика:
Кейси
1581

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: