fbpx
Сьогодні
Поради 17:30 22 Гру 2019

Які рішення приймати у 2020 році? Гороскоп для всіх знаків зодіаку

Розберемось з приводу того, чого слід остерігатися в році Білого Металевого Щура. Тим більше, що це закінчення 12-річного астрологічного циклу і початок "нової сансари"

Наступний рік – час позитивних змін і швидких рішень. Якщо ви не будете лінуватися  чи залишати справи напризволяще, а візьмете відповідальність за все, що відбувається у вашому житті, на себе, то можете сміливо розраховувати на подарунки долі.

Це буде непростий період і слід буде докласти зусиль, щоб закласти основу чогось нового, проте, доведеться йти на певні компроміси, щоб догодити Щуреві, адже він – своєрідна та капризна тварина.

Отже, що передбачає нам 2020 рік в кожній із сфер життя:

ОВЕН

(21.03 – 20.04)

2020 рік для Овнів стане роком балансу в усіх сферах життя. Це кращий час для самореалізації, хоч і доведеться пройти непростий етап на початку року, щоб набрати вітру у вітрила та розігнатися назустріч бажанням.

Незважаючи на амбіції в усіх починаннях, ви будете реалістично дивитися на певну ситуацію та тверезо оцінювати можливості досягнення поставлених цілей. Зимою прийдеться попрацювати на благо власної репутації, варто прислухатися до порад колег, зауважень керівників, ретельно слідкувати за документами, котрі ви будете підписувати. Якщо ви зробите все правильно, вже весною хазяїн року Щур вас нагородить: фінансовий потік перетвориться з маленького струмочка у повноцінну річку, а це в свою чергу дасть можливість виконати заплановане і те, про що давно мріялось.

Стосунки цього року будуть стабільними та врівноваженими. Зміни і нові можливості очікують вас у сфері роботи та побудові кар'єри. Все буде працювати на вашу користь, скористайтеся такою перевагою. Також варто бути ініціативним і не боятися зробити перший крок.

ТЕЛЕЦЬ

(21.04 – 20.05)

телец гороскоп 2020

У новому році в Тельців гарно піде робота, пов'язана з подорожами. Спокій та виважені рішення стануть супутниками в більшості ситуацій. Цього року потрібно буде прийняти певні важливі рішення, неважливо чи це стосується роботи, чи особистого життя.

У сфері фінансів дефіциту не буде, але на значні покупки може не вистачати, тому, можливо, подумайте над тим, щоб взяти кредит. Це буде розумним рішенням, особливо, якщо це стосуватиметься облаштування житла чи зміни місця проживання. Час буде вдалим для покупки власного житла. Порадьтеся з більш досвідченими та надійними людьми в питаннях капіталовкладень.

Імпульсивність у стосунках зовсім не вітається в 2020.

Діяльність, пов'язана з теперішнім місцем роботи, може принести розчарування, оскільки є велика ймовірність конфліктів з професійним оточенням. Тому астрологи радять Тельцям тримати себе в руках, не зриватися на грубість і прислухатися до думки оточуючих.

Рік Щура принесе Тельцям удачу не тільки в кар'єрі, а й в особистому житті. Там все буде стабільно та гармонійно, правда, самотні представники цього знаку навряд чи знайдуть свою половинку.

В рік Щура старайтеся уникати нервових зривів, більше гуляйте на свіжому повітрі, займайтеся фізичною активністю та харчуйтеся здоровою їжею.

БЛИЗНЮКИ

(21.05 – 21.06)

близнецы гороскоп 2020

Кардинально нові події стануться в житті Близнюків у 2020. Більшу частину року стабільність буде у сферах фінансів та роботи.

Потрібно з самого початку року визначити для себе комфортний ритм. Якщо події уповільнюються, вживайте вчасно заходів для їх прискорення. Якщо життя набирає оборотів, знайдіть час і можливість відсторонитися, сповільнитися і подивитися на ситуацію з іншого боку.

Знаковим часом для близнюків стане осінь – найкраща пора для професійних успіхів і досягнення поставленої мети. А от на початку року можуть бути конфлікти з колегами. До другої декади березня не варто приймати важливих рішень, пов'язаних з роботою. Щодо фінансів, найбільш сприятливими для цієї сфери будуть травень, червень, серпень, жовтень і листопад.

Якщо ви зможете грамотно розпоряджатися грошима, то і в менш сприятливі місяці не будете відчувати фінансових труднощів, а це повністю залежить від вашої розсудливості.

Стосунки з другою половинкою не будуть ідеальними, але ваш партнер все одно любить вас, тому варто разом пережити емоційно неспокійний період. Вільних Близнюків на початку літа чекають цікаві знайомства, котрі можуть перерости в дещо більше, якщо приймати правильні рішення.

В плані здоров'я 2020 рік буде стабільним, можливі лише незначні нездужання і сезонні простуди.

Це ідеальний час, щоб якісно покращити ключові сфери життя.

РАК

(22.06 – 22.07)

гороскоп рак 2020

Астрологічний прогноз для Раків обіцяє покращення у сферах стосунків та кар'єри. Вам потрібно готуватися до важливих змін в 2020.

Представникам цього знаку властива віра в добро і певний ідеалізм, в цьому і буде підтримувати вас хазяїн року – Щур.

В новому році Рак стане ангелом для тих, хто зустрінеться з несправедливістю. Це стосується як професійної сфери, так і особистої. Позиція щирості дозволить вам відстоювати свої інтереси на роботі, вас будуть поважати та цінувати. Це допоможе реалізувати давні плани. Приділіть увагу життєвим дрібницям, бо це допоможе справлятися з труднощами.

Незалежно від того, чи скористаєтесь ви відкритим можливостям, чи проігноруєте їх, ситуація залишиться загалом позитивною. Успіхи на роботі принесуть фінансову стабільність. В грошах нестачі не буде, бо головне – правильно розпланувати витрати.

В особистому житті також очікується стабільність. Сімейних Раків чекає гармонія в стосунках. Ті, хто ще не знайшов другої половинки, можуть зустріти свою долю. Проблем зі здоров'ям в Раків  у 2020 не очікується, хоча варто бути більш уважними і відмовитися від активних видів спорту – можливі травми.

ЛЕВ

(23.07 – 23.08)

гороскоп лев 2020

Загалом 2020 буде наповненим позитивними емоціями для Левів. Леви – це впевнені в собі люди, котрим притаманний тверезий розум. Але рік Щура принесе в їхнє життя багато емоційних моментів, вони опиняться в полоні різних почуттів. Як би це не було дивно, але незвична для Левів атмосфера піде їм тільки на користь, при чому, саме в професійній сфері.

Підвищена чутливість змусить уважніше поставитись до емоцій оточуючих.

Приплив життєвих сил в 2020 дозволить Левам досягнути раніше поставлених цілей. Під припливом почуттів Лев може взятися за проект, котрий принесе хороший фінансовий результат. Грошей вистачить на вирішення проблем, котрі накопичилися в 2019.

Сімейним людям боятися нічого, у них все буде стабільно. Хоча,  з весни Левів може затягнути робота і вони менше часу будуть приділяти близьким, тому слід знайти баланс.

Вільні представники знаку з головою поринуть в професійну сферу, тому на особисте життя часу буде небагато. Рік Щура може принеси Левам загострення хронічних захворювань, слід бути обережним та вчасно звертатись до лікаря.

ДІВА

(24.08 – 23.09)

гороскоп дева 2020

У 2020 році подумайте двічі перед прийняттям будь-яких важливих рішень. Рік буде незвичним для народжених під цим знаком. Незважаючи на притаманну вам практичність, з'явиться схильність до прийняття імпульсивних рішень.

Зазвичай Діви спокійні та розсудливі, в конфліктах схильні поступатись, але не цього року. Це може призвести до проблем в стосунках, розбіжностей з діловими партнерами. Ваш стан може принести шкоду і фінансовій сфері.

Прийдеться активно відстоювати свою точку зору, що може збентежити колег і близьких. Багатьом не сподобається, що Діви вирішили чітко окреслити свою позицію. Такий настрій поможе Дівам в рік Щура піднятися по кар'єрній драбині, закріпити свій авторитет і непогано заробити в результаті.

В рік Щура Діви будуть дуже зайняті кар'єрою, тому на особисте життя залишиться мало часу. Постарайтеся якомога ефективніше відпочивати, будьте максимально розслаблені дома, довірте дозвілля  близьким. Старайтеся знаходити баланс між професійним та особистим, інакше ви ризикуєте погіршити здоров'я. приділіть увагу профілактиці хронічних захворювань. Зірки застерігають вас від нервового зриву.

ТЕРЕЗИ

(24.09 – 23.10)

гороскоп весы 2020

Найбільше пощастить в рік Щура Терезам. Для них буде горіти зелене світло в усіх починаннях. 2020 буде легким та спокійним – очікується підйом у справах, все буде йти як по маслу.

Бізнесменам можна вкладати гроші навіть у ризиковані підприємства, а найманим робітникам не варто боятися за кар'єру – ваша працьовитість і професіоналізм будуть оцінені достойно. Це принесе збільшення доходів. У будь-яких ситуаціях в 2020 році Терези зможуть вийти сухими  з води. Радійте життю.

Щодо особистого життя, стосунки в сім'ї та на роботі не вимагатимуть зайво відповідальності. Хороша фінансова ситуація дозволить вам подорожувати. У подорожах самотні представники знаку можуть знайти свою любов, а сімейні Терези – укріпити стосунки в парі. Багато спогадів принесуть подорожі з друзями, вони виявляться одними з найщасливіших.

Завдання – зібратися з думками, силами, і підготуватися до наступного життєвого періоду, котрий триватиме кілька наступних років. Якісно проводьте час з батьками. Щур подарує Терезам прекрасний настрій, а отже, проблеми зі здоров'ям відійдуть на другий план. Ви ніби перезарядите свої батарейки. Головне – дотримуватись здорового способу життя.

СКОРПІОН

(24.10 – 22.11)

гороскоп скорпион 2020

Рік Щура виявиться для Скорпіонів спокійним. Він не принесе суттєвих змін, все буде йти по плану. Стабільність – головне слово року для цього знаку зодіаку.

Гороскоп обіцяє рік свободи і вивільнення від чогось неприємного та гнітючого. Всі рамки чи незручні умови залишаться позаду 2020. Сфокусуйтеся на навчанні, хобі, здобутті нових якостей та професійних навиків. Ви можете вибрати пріоритетні напрямки для розвитку, зробіть це з розрахунком на довготривалі перспективи.

Використайте свою позитивну енергію для допомоги іншим. Працьовиті Скорпіони в будь-якому випадку будуть винагороджені за свої старання: не передбачається ніяких фінансових труднощів. Фінансове становище буде стабільним. Інтенсивно займаючись справами, ви професійно виростете, що в майбутньому принесе свої позитивні плоди.

Ситуація на особистому фронті дасть можливість видихнути з полегшенням. Ваша друга половинка буде з вами на одній хвилі, а самотні Скорпіони зможуть весною познайомитися з людиною, котра суттєво на них вплине.

В плані здоров'я, важливо прислухатися до свого організму, не зайвим буде пройти медогляд, гуляти на свіжому повітрі і дотримуватися здорового харчування.

СТРІЛЕЦЬ

(23.11 – 21.12)

гороскоп стрелец 2020

Стрільців у рік Щура чекають значні зміни, причому тільки в кращу сторону. Це стане періодом прийняття важливих рішень і виконання обіцянок. З початку весни Стрільці почнуть дуже добре заробляти, головне, – не упустити свій шанс і вчасно розпізнати знаки долі.

Це хороший період для нових знайомств, налагодження соціальних зав'язків. Не змішуйте активну соціальну позицію та особисті стосунки. Вас чекає збільшення доходів. У професійній сфері вас нарешті оцінять достойно, що відобразиться на доходах.

Пора скинути багаж минулого з різних сфер життя. Декілька останніх років вам не давали розвиватися спогади, а для досягнення мети слід набратися терпіння і попрощатися з давнім привидами.

Таку ж стратегію поведінки варто застосувати і в особистому житті. В цій сфері Стрільців чекає багато приємних подій. Самотні представники знаку не тільки знайдуть любов, але й, швидше всього, одружаться, і цей союз буде міцним.

Сімейні Стрільці будуть насолоджуватися гармонійними стосунками в парі. Ви будете в усьому помагати один одному, насолоджуватися романтикою і позитивними емоціями.

Здоров'я в цьому році не підведе. Серйозні захворювання обійдуть стороною представників цього знаку.

КОЗЕРІГ

(22.12 – 20.01)

гороскоп козерог 2020

Щур любить працьовиті знаки, а отже, Козероги в 2020 будуть на висоті. Варто скористатися тим, що дає хазяїн року. Варто брати бика за роги в професійній сфері, адже в Козерогів буде все для цього: сміливо втілюйте свої плани в реальність, самореалізовуйтесь!

Однозначно, що все це принесе непоганий дохід – в грошах Козероги потреби не відчуватимуть: вистачить і на важливі покупки, і на подорожі. Слід бути далекоглядним і не лакомитися на порив пожити на широку ногу . 2020 – рік грамотних інвестицій. Вкладайте гроші у своє майбутнє, поки у вас їх достатня кількість.

Цей рік також принесе спокій та розслаблення. Знайдіть нові способи розслаблятися, заспокоювати розум та отримувати позитивні емоції. Відпустка в тихому місці – те, що треба Козерогам цього року. В спокої та наодинці з собою ви зможете максимально ефективно скористатися відкритим можливостям року.

В рік Щура у Козерогів можливе поповнення в сім'ї. самотні представники цього знаку зможуть знайти сімейне щастя. Особливих причин хвилюватися про здоров'я у Козерогів не буде.

ВОДОЛІЙ

(21.01 – 20.02)

гороскоп водолей 2020

Водоліїв чекає напружений рік, особливо в професійній сфері. Прийшов час продемонструвати на що ви здатні. Необхідно доказати оточуючим, що вони даремно сумнівалися у своїх можливостях досягати мети. Використайте цей період сповна. Продемонструйте, що ви можете бути ідеальним партнером в стосунках, турботливим батьком/матір'ю, надійним працівником.

Нерви у представників цього знаку будуть напружені, тому слід бути напоготові, щоб відбивати робочі конфлікти. Якщо Водолії зможуть не піддатися емоціям, бути конструктивними, прислухатися до думки колег, йти на компроміс, м вдасться виходити із ситуацій з мінімумом втрат. Якщо ж дати волю власному гніву, то можлива навіть втрата роботи.

Дозвольте уяві та інноваційним ідеям, котрі спадатимуть вам на думку, надихати оточуючих та створювати сприятливу атмосферу для досягнення мети в робочому колективі чи вашому бізнесі. Не дозволяйте потоку ідей зупиняти вас та відволікати від поставлених цілей, працюйте на довготривалу перспективу. Потік цієї нової енергії приведе вас до збільшення доходу. В листопаді та грудні гроші будуть прямо текти вам в руки. Потурбуйтеся про додаткові збереження на майбутні періоди.

Тихою гаванню для Водоліїв у 2020 стане особисте життя. Тут буде все спокійно, представники цього знаку будуть черпати енергію саме з цього джерела. В плані здоров'я Водоліїв чекає сприятливий рік, серйозні проблеми їм не страшні.

РИБИ

(21.02 – 20.03)

гороскоп рыбы 2020

В рік Щура удача посміхнеться Рибам і вони нарешті отримають підвищення, а ті, хто має свій бізнес, зможе його покращити.

Цього року на шляху Риб зустрінуться люди, котрі мають вплив у суспільстві, варто зуміти зберегти ці знайомства, вони обов'язково пригодяться в майбутньому.

Вам будуть притаманні сміливість та відкритість, а також бажання спробувати щось нове.

Новий рік обіцяє період, наповнений емоціями і пригодами. Представники цього знаку нарешті зможуть вибратися із фінансових труднощів і перестануть рахувати гроші від зарплати до зарплати.

Робота і бізнес стануть для вас джерелом енергії. Життєва ситуація комфортна, стабільна. Вже в травні Рибам вдасться розрахуватися з боргами, а літом вони зможуть почати відкладати невеликі суми.

Не дозволяйте імпульсивним рішенням зіпсувати обставини, що почали складатися вам на користь.

Рік сприятливий для народження дитини. В сердечних справах буде все спокійно. Щур передбачає спокій і мир в шлюбі, друга половинка Риб буде їх цінувати та підтримувати і оберігати. Самотні представники цього знаку зможуть зустріти свою долю.

Стосовно здоров'я, варто бути уважним в травні, висока ймовірність отримати травму. Загалом, займіться своїм режимом дня, є ймовірність нервового перенавантаження і безсоння.

🐀🐀🐀

Щур – перший знак зодіаку, а отже, це ідеальний час для амбіційних та цілеспрямованих людей. Якщо в цей період ви вирішите різко змінити напрям діяльності: знайти роботу, відкрити бізнес, почати інвестувати, то везіння та удача ніби самі будуть вас підштовхувати до мети.

Постарайтеся прожити цей рік із сенсом та добром у серці. Бережіть своє здоров'я!

210273

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: