fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 17:58 15 Бер 2021

Улюблені бренди перукарів

Сьогодні на ринку можна побачити безліч косметики для догляду за волоссям. Одні продукти призначені для побутового використання, інші рекомендовані для перукарів та стилістів. У цій статті йтиметься про останні. Професійні засоби характеризуються максимальним ефектом, але використовувати їх треба з чітким розумінням технології процесу. Тільки так можна гарантувати безпеку та отримати бажаний результат. Готуючи цей матеріал, ми склали список найбільш популярних серед перукарів брендів косметики для догляду за волоссям. До нього увійшли компанії-виробники з різних частин світу.

Особливості професійної косметики для волосся

Професійна косметика для волосся підходить для використання не лише в салонах краси. Її можна придбати й для домашнього застосування. Але варто розуміти, чим такі продукти відрізняються від звичайних засобів. Головні переваги професійної косметики:

  • велика кількість активних компонентів — уже за 2–3 сеанси можна помітити ефект;
  • силікон та кератин у складі — допомагає вирішити проблему посічених кінчиків, надати волоссю блиску;
  • глибоке проникнення в тканини — звичайні продукти здійснюють поверхневий вплив, тому й результат тримається недовго;
  • обов'язкові клінічні дослідження — процес виробництва проходить під суворим контролем, це підвищує безпечність фарб, лаків, шампунів тощо;
  • великі ємності без яскравих рекламних етикеток — така тара дає змогу знизити собівартість продукції, що дуже важливо, бо якісний продукт коштує дорого.

Використовувати професійні засоби потрібно уважно та обережно. Концентровані компоненти здатні завдати шкоди, якщо перевищити правильне дозування. Не існує професійної косметики для всіх типів волосся — кожен продукт має вузьке призначення. Перед його використанням краще проконсультуватися з фахівцями. Зверніть увагу, що для максимального ефекту треба придбати комплекс засобів: шампунь, маску, бальзам тощо. Виробники випускають лінійки косметичних продуктів, які доповнюють один одного.

Улюблені бренди перукарів

Японська косметика для догляду за волоссям Lebel

Перейдемо до найбільш поширених брендів косметики для догляду за волоссям і почнемо з японської марки Lebel. Вона є на міжнародному ринку з кінця 70-х років минулого століття. За цей час бренд став відомим не лише в Азії, а й у Європі та Америці. Продукція японського виробника значно поліпшує стан волосся:

  • уповільнює процеси старіння;
  • насичує природною силою та здоров'ям;
  • надає блиску й шовковистості.

Такий ефект забезпечують натуральні компоненти: морські водорості, екстракт бамбука, протеїнів шовку, меду, олія апельсина тощо. Компанія активно використовує нанотехнології, вкладає великі кошти у власний Центр досліджень і розробок. Усе це дає змогу регулярно випускати на ринок нові продукти та вдосконалювати вже звичні склади. Косметика Lebel не містить шкідливих компонентів, тому її можуть використовувати вагітні жінки та матері під час годування.

L'Oréal Professionnel — вибір професійних стилістів

Ще одна улюблена торгова марка світових перукарів — L'Oréal Professionnel. Це французький бренд преміального рівня, який вже давно став синонімом якісної косметики. Компанія щороку вводить у дію близько 400 патентів та презентує публіці продукти, виготовлені з використанням новітніх технологій та унікальних компонентів. Але є у засобів L'Oréal Professionnel і певні особливості, про які варто знати перед початком застосування:

  • лікувальна дія може завдати шкоди волоссю, якщо використовувати косметику неправильно;
  • деякі продукти призначені для досягнення миттєвого результату, але ефект зберігається недовго;
  • висока ціна косметики та складність її придбання — не всі фарби, шампуні, бальзами можна знайти у звичайних магазинах.

Косметика Wella для втілення творчих ідей на волоссі

Професійна косметика Wella — гідний вибір для підтримання краси та здоров'я волосся. В основі концепції бренду — свобода творчості, можливість кардинальної зміни стилю. Німецький виробник випускає засоби для стайлінгу, фарбування, живлення, тонування, зволоження та відновлення. Перукарі обирають косметику Wella за наступні переваги:

  • великий асортимент засобів із різним механізмом дії;
  • доступну вартість продукції високого рівня якості;
  • наявність натуральних компонентів у складі;
  • захист від ультрафіолету, високих і низьких температур.

Matrix — бренд, створений перукарем для перукарів

Коли в українських перукарів спитали, який косметичний бренд викликає максимально схвальні відгуки у клієнтів, більшість назвала Matrix. Ця американська торгова марка отримала схвальні відгуки в салонах краси Великобританії та Індії, Японії та Німеччини, Франції та Австралії. З 2000 року бренд належить компанії L'Oreal. Якщо ви хочете відчути, що таке косметика, створена перукарем для перукарів, спробуйте продукцію Matrix. Компанія була заснована в 1980 році американським майстром А. Міллером. Він поставив собі мету — створити ідеальні умови для роботи майстрів перукарського мистецтва. І, судячи з досягнень бренду, йому все вдалося.

Під маркою Matrix випускаються 3 лінійки товарів:

  • догляд;
  • стайлінг;
  • збереження кольору фарбованого волосся.

Перукарі та стилісти відзначають оптимальну вартість американської косметики. Вона коштує дешевше, ніж продукція конкурентних брендів, і придбати її набагато легше. За умови регулярного застосування засобів Matrix ви швидко побачите результат. Ефект тримається доволі довго, що є ще одним плюсом цієї косметики.

Професійні засоби для догляду за волоссям — це унікальні продукти, якими треба вміти правильно користуватися, щоб не завдати шкоди та отримати бажаний результат. Обираючи подібну косметику, довіряйте серйозним брендам з хорошою репутацією. Такі компанії постійно працюють над поліпшенням якості продукції та приділяють велику увагу безпеці.

Переходьте сюди, якщо хочете розмістити свою рекламу на сайті "Рубрика"

14513

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: