fbpx
Сьогодні
Відео 22:02 15 Січ 2023

"Ви бачите, скільки навколо горя": у Дніпрі понад добу розбирають завали зруйнованого будинку

English version here

У Дніпрі вже добу триває розбір завалів після влучання у житловий будинок. Кількість загиблих зросла до 30. Ще 75 людей отримали поранення. Кореспондент "Рубрики" працює на місці подій.

Рятувальники продовжують шукати людей. Багато родичів постраждалих і загиблих приходять до будинку, щоб знайти домашніх тварин і цінні речі, які могли вціліти.

"Маму забрали сусіди, привезли до мене. Вона роздягнена була, ми її одягнули і самі поїхали сюди", — розповідає Анастасія.

Матір жінки дивом вціліла, але перебуває у шоковому стані. Таких, як Анастасія, сьогодні біля будинку та всередині багато. Більшість допомагає рятувальникам.

Мешканка зруйнованого під'їзду, Ксенія, яка на момент вибуху була не вдома, розповідає, що у неї також постраждала матір. Сама ж дівчина була у Херсоні з гуманітарною місією. Вона пригадує, як 2007 сама опинилася під завалами, коли у її багатоповерхівці вибухнув газ.

"Я тоді мала дуже серйозні поранення і майже рік провела в лікарні… Але зараз має бути холодна голова, треба вирішувати проблеми. Це жахіття, що ми зараз проживаємо. Ви бачите, скільки навколо горя", — каже Ксенія.

Люди, які вціліли після атаки, діляться — тимчасово лишаються жити у родичів та друзів. Деякі готелі міста оголосили, що готові приймати постраждалих на ночівлю до себе. Переночувати також можна у будь-якому пункті незламності Дніпра.

Репортер "Рубрики" працює на місці трагедії — дивіться фоторепортаж у галереї:

7
8022

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: