fbpx
Сьогодні
Корисно 11:42 13 Вер 2019

Для себе коханої: додатки для небайдужих жінок, щоб встигати все

Бути соціально-активною, невтомно розвиватися і подобатися собі – це як відкрити у браузері одночасно тисячу вкладок. І в одній з них ще й буде грати музика. Але ж рішення є? Інструменти, що допоможуть стати Wonder Woman свого життя.

🚀 Матеріал виходить за підтримки International IT Forum (Запоріжжя, 27 вересня). Всі останні digital-розробки будуть тут – замовити квитки 🚀 

Рубрика "Небайдужа" створена, аби надихати жінок "згортати гори", зокрема бути активною у соціальному житті. Але в сучасному ритмі та з обов'язками, які на свої тендітні плечі беруть дівчата, упорядковувати різні сфери життя просто необхідно. Щоб "місію нездійсненну" балансу між особистим і робочим перетворити в реальність, ми підготували підбірку додатків, що допоможуть в повсякденних справах.

ДБАТИ ПРО ЗДОРОВ'Я

Якщо серед мільйонів справ не можете втримати в голові таку дрібницю, як випити необхідні пігулки – радимо завантажити Medisafe. Застосунок максимально простий у використанні: згідно з рекомендаціями лікаря встановлюєте схему прийому препарату. Далі вносите її в налаштування, а програма нагадуватиме, коли саме упродовж дня слід випити вказані ліки. Вона також рахує, скільки залишилось до звершення курсу та зберігає відповідну інформацію в особистому архіві.

Breast Check – додаток, що допомагає самостійно перевірити наявність утворень у молочних залозах. Щоб елементарно не забути піти на прийом до мамолога, тут можна також скласти план відвідувань лікаря та вести облік стану здоров'я. Недарма кажуть, що найкраще лікування – це профілактика. А з додатками, що «розвантажують» вас від зайвих турбот піклуватися про власне самопочуття легко перетвориться на звичку.

А якщо не знаєте, чому вас так "штормить", або чому сьогодні подобаєтесь собі у дзеркалі, а завтра – ні, то користуйтесь чат-ботом з рекомендаціями по жіночому циклу Solomia.today. Це справжній путівник по вашому здоров'ю та гормонам. Рекомендації приходять автоматично через Telegram або Messenger у Facebook. Авторки онлайн-календаря розглянули всі процеси, що відбуваються в жіночому організмі, з точки зору фізіології. Позначаєте день циклу, і щодня отримуєте інформацію про процеси у себе в організмі. 

РОБОТА НЕ ВОВК: ДОДАТКИ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО КЕРУВАННЯ СПРАВАМИ

Незамінних немає, але коли приходить омріяна пора відпусток – без вашого чарівного підпису не працюватиме ні-чо-го. Ситуація знайома всім і кожному. Sign Easy – додаток, що вирішує цю проблему. Імпортуєте папери з будь-якого хмарного сховища, підписуєте їх дистанційно та моментально відправляєте колегам. Потім закривайте ноутбук чи переводьте смартфон у режим «у літаку». Справа в тому, що програма надає можливість безкоштовно поставити підпис тільки тричі. Далі – оплачувана підписка.

Page: English Grammar & Spell Checker + Translator – додаток, що перевіряє правильність написання повідомлень англійською. Особливо знадобиться тим, хто веде ділове листування іноземною мовою, але не має часу перевіряти кожне слово в словнику. Як бонус, додаток містить також функцію автоматичного перекладу. На останній особливо покладатися не радимо, але швидко підібрати доречне слово він допоможе.

ДІВЧАТА ТАКІ ДІВЧАТА: BEAUTY-ЗАСТОСУНКИ

У жінок існує прямий зв'язок між зміною настрою та зміною іміджу. Нова зачіска майже завжди знаменує новий етап у житті. Однак щоб не ставити над волоссям зайвих експериментів, радимо спочатку спробувати застосунок Fabby Look. Він «пофарбує» його у найвибагливіші відтінки: від шляхетної сивини і до кислотно-рожевого. Перш ніж кардинально змінювати образ, «приміряйте» його віртуально.

Із макіяжем та сама історія. Щоб зрозуміти, які відтінки рум'ян та колір помади більше пасують під обрану сукню, скомбінуйте їх у Beauty Makeup. Програма наносить додатковий макіяж на зроблену чи завантажену фотографію. Вийти може як дуже гротескно, так і надзвичайно природньо, якщо уважно відрегулювати яскравість кольорів. Із таким фоторедактором віднайти свій стиль макіяжу стане набагато легше.

РОЗВИТОК: МАЛЕНЬКІ КРОКИ КОЖНИЙ ДЕНЬ

Побутує думка, що хороший відпочинок – це зміна діяльності. Якщо вам імпонує таке правило, то в ті дорогоцінні моменти, коли нічого робити не потрібно (якщо такі взагалі бувають), можна нарешті дістатися до архіву з мільйонів статей, рецензій фільмів та книжок, збережених «на потім». Зібрати їх в одному місці допоможе Instapaper: сюди можна закинути не тільки матеріали, які ви самі знаходите на просторах Інтернету. Програма сама пропонує широкий перелік статей із найавторитетніших світових видань згідно з вашими побажаннями. Те, що вже прочитано, можна архівувати, є розділ улюблені статті. Особливо цікаві легко надіслати друзям як на пошту, так і в соцмережі. Важливо, що збережені статті можна читати й оффлайн.

А якщо візуально сприймати інформацію важко – пропонуємо вашій увазі Podcast Go. По суті, тут зібрана колекція найрізноманітніших аудіолекцій: від мотивуючих промов Ted Talks до озвучених статей із «Куншта» і «Медузи». Завантажуйте будь-який матеріал на свій смак і отримуйте неформальну освіту по дорозі на роботу. Англійська, психологія, основи астрофізики та багато-багато іншого – усе це можна знайти на Podcast Go.

РЕЛАКС

Важко повірити, але навіть наприкінці виснажливого робочого дня нашим пані та панянкам інколи вистачає сил на фітнес чи йогу. Остання взагалі стала беззаперечним трендом. Техніка ментальної та фізичної «прокачки» тіла дійсно дозволяє розслабитися та довести до ладу хаос, що накопичується в наших думках за день. Але якщо індійські ашрами поки не світять, а найближчий центр духовного просвітництва – далеко, додаток Yoga for Beginners прийде на допомогу. Тут представлені найголовніші та доступні для початківців асани (тобто, пози), детально розписана техніка дихання і багато ілюстрацій, як це правильно комбінувати. Крім того, для кожної вправи встановлений час виконання із таймером, а також вказаний порядок самих рухів, дотримання якого дуже важливе. Виправдання, чому ви досі не займаєтеся своїм фізичним і ментальним здоров'ям? Ні, не чули.

А буває і таке: повертаєшся з роботи, а вдома – усе до гори дригом, чоловік страждає на гастрономічну сліпоту (тобто, не може в забитому до верху холодильнику знайти щось на вечерю), у дітей фаза підвищеної активності, ще й на кухні поламався чайник. Щоб заспокоїтися, спробуйте додаток Mandala. Це стара добра розфарбовка. Однак вона має дуже сильний антистрес-ефект. За допомогою простих штрихів розмальовуйте гіпнотичні орнаменти. Складність малюнку регулюється, тому сидіти над шедевром годинами не обов'язково. Однак систематичність і сконцентрованість рухів, а також порівняно швидке досягнення результату дуже допомагає відпустити зайвий негатив.

Усе це добре, але увечері в п'ятницю не хочеться ні йоги, ні образотворчого мистецтва. Якщо душа просить трошки свята, скористайтеся Vivino. Завдяки цьому додатку можна підібрати вино залежно від ваших уподобань та можливостей гаманця. Більше того, застосунок може відсканувати етикетку від напою, що сподобався, та зберегти необхідну інформацію про нього. А ще тут можна переглянути списки вин, які можна купити у країні вашого проживання. Є фільтр вартості. Погодьтеся, тепер істину стало набагато простіше.

Наше життя оцифровується невпинно. Багато речей із записників та платівок поступово «кочують» у мобільні телефони. І не дарма. Ми зібрали лише деякі корисні діджитал-інструменти, однак сподіваємося, що вони цю функцію виконають на відмінно.

Все про оцифровування процесів – на International IT Forum 2019 (Запоріжжя, 27 вересня). Національна подія міжнародного масштабу для проактивних мешканців, бізнесу та компаній у сфері інновацій. Купити квитки тут. 

34506

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: